joi, 8 iulie 2010

Dragă Romtelecom,

Io Băgă îs bine, nu prea sănătos, otită ce ţi-o doresc şi ţie. Pardon, conjunctivită. Că aşa ai avea o scuză. Că nu te uiţi pe extrasele tale de cont să vezi că ţi-ai tras banii din contul meu exact la ziua scadenţei, pentru factura pe care mă tot baţi la cap să mi-o achit.

Să-ţi reamintesc că-s un vechi client de-al tău, că am toate serviciile tale(btw, dă-o în pla mea, chiar trebuie să se întrerupă mereu Clicknetul la prima pală de vânt sau primii stropi de ploaie?), că sunt mereu deschis la toate ofertele voastre(alt btw, ce se mai aude de precomanda mea online pentru Dolce HD? Acum că se termină şi Campionatul Mondial, pot să te anunţ că tare mi-aş fi dorit să văd şi eu finala în HD).
Să revin la factură. Da dragă Romtelecom, pentru factura scadentă la 02/07/2010, ai tras banii frumuşel din contul curent aşa cum am stabilit noi doi împreuna cu banca. Ce-ar fi să-i pui pe angajaţii tăi să verifice înainte să-mi ftă liniştea robotul vostru şi să-mi trimiteţi mailuri via Dolce? Nu de alta, dar lipsa HD-ului, întreruperea conexiunii exact când mă chinui să vrăjesc gagicile să scriu pe blogul ăsta, mă face să mă gândesc tot mai serios să bat la uşa concurenţei voastre.

Şi mi-am adus aminte: nici la firmă nu m-ai scutit de neplăceri. Da, acolo nu ţi-am plătit factura, fiindca nu am primit-o. Şi nu e prima oară când nu o primesc. Ai mailul de la firmă, poţi să-mi trimiţi factura şi online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă