vineri, 2 iulie 2010

De prin service-uri(2)


Întrucât am stat cam multişor ieri în service cu Maybachu', am mai cunoscut un personaj ciudat pe lângă orlăţean.
De data asta, tipul din altă clasă socială, altă şcoală, alte pretenţii, altă maşină. Se pare că tipul este un medic cunoscut în oraş - cică medicul personal al unui înalt prelat. Mă rog, tipul mi-a făcut capul calendar că ce bine-i în Elveţia, cât lapte şi miere dă văcuţa mov acolo, ce bine câştigă el acolo, cum i-a spintecat operat el pe toţi preşedinţii, prim-miniştrii, miniştrii, guvernator, patriarhi, mitropoliţi, senatori şi deputaţi de după '89, cum ştie el din ce a pornit criza şi cum putem scăpa de ea, cât e impozitul în Elveţia şi ce de kkt sunt alte ţări, cum a circulat el prin Vienna cu 220km/h şi l-a oprit poliţia doar cu baraje, plus alte rahaturi de genul ăsta. Omul cam rasist de felul lui(nu că eu n-aş fi), avea ce avea cu evreii. Cam din fiecare subiect dezbătut, reieşea că evreii sunt de vină.
Acum şi eu sunt rasist, în general cu o anumită minoritate, dar cu evreii nu am chiar nimic, mai ales că în viaţa mea am cunoscut doar vreo trei. Un stomatolog din Mediaş(care cred că a şi murit), o fostă preşedintă a unei companii de asigurări(o tipă deosebit de dură în afaceri - fost maior şi comandant de tanc în armata israeliană :D ) şi o tipă de la aceeaşi companie de asigurări(o israeliancă de origine marocana SUPERBĂ!).
Să revin la personajul nostru. Aşa cum vă spuneam, omul avea un fix cu evreii. N-am de lucru şi-l întreb cu ce problemă în service. Aflu că a avut un mic accident auto plus o pană la o roată. Normal, în ambele cazuri evreii au fost de vină. Ăla care l-a lovit era precis evreu fiindcă l-a recunoscut după nas, iar pana a făcut-o din cauza drumurilor proaste fiindcă, nu-i aşa, doar evreii câştigă licitaţiile?
Într-un final am scăpat de personajul -medicul respectiv fiindcă Maybachu' era deja reparat, dar am constatat următoarele:
- avea ciorapi albi murdari
- avea pantaloni albi pătaţi
- la mână avea un ceas, imitaţie ieftină a unei mărci celebre
- în portbagajul limuzinei avea blănuri de oaie
- şi cel mai important lucru: avea un nume neaoş evreiesc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă