joi, 29 iulie 2010

De ce îi citesc

Pentru că mă amuză şi mă relaxează. Pentru că mă informează şi mă inspiră. Pentru că mă interesează ce mai fac ei, bloggerii mei preferaţi. Care-s ăia şi de ce îi citesc, vedeţi mai jos:

- coautorul meu de blog, băgătorul şef, marele şi faimosul Băgă, pentru că aşa cum e pe blog, e şi în realitate: expansiv, amuzant şi...slobod la gură :D (îl rog cu această ocazie să mă mai păsuiască un pic cu banii pentru domeniu...măcar până mă întorc din concediu)
- GreenOrin, pentru că are un stil cursiv şi natural, care mă destinde. Fără cuvinte forţate sau artificii, doar relatarea plăcută a unor întâmplări din viaţa ei de femeie implicată într-o mulţime de activităţi dar şi de super-mămică a doi pici simpatici
- Călin, pentru umorul lui subtil, ironic pe alocuri, pentru că scrie constant, clar şi organizat. Şi pentru că blogul lui e o adevărată sursă de destinaţii turistice.
- Groparu, eee...pe Groparu e imposibil să nu-ţi placă să-l citeşti. E unul din bloggerii ăia care fac din rahat bici, cum s-ar zice. Care te fac să te tăvăleşti de râs încă de la prima frază.
- Brylu, pentru că (obişnuia să) scrie des, haios şi interesant. Aşteptăm să-i mai crească fetiţa, poate atunci o să aibă mai mult timp de blog.
- Tudor, pentru că abordează teme variate şi numeroase şi nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume.
- Şi last but not least, blonda care gândeşte...profund şi interesant. Pentru că unele din postările ei par desprinse dintr-o carte bună.

Cam astea ar fi motivele, în mare. Restul sunt...detalii.

Un comentariu:

dacă te ţine, încearcă