marți, 8 iunie 2010

Hai sictir!

O firmă colaboratoare mi-a trimis ieri o adresa prin care mă anunţa foarte sec, că începând cu luna următoare îmi scade comisionul de la 15% la 5-10% in funcţie de un anumit criteriu şi-mi ataşează un act aditional pe care să-l semnez.
Boooon! Las la o parte faptul că acel criteriu este aberant, las la o parte faptul ca nu este nici macar precizat modalitatea de stabilire al acestuia, nu mai vorbesc de posibilitatea de a avea un control asupra corectitudinii aplicării lui, dar ce m-a deranjat cel mai mult e faptul că în acel act adiţional criteriul nu era menţionat, ba mai mult comisionul era impus strict la 5%.
Faptul că încercau să-mi bage pumnul în gură nu m-a deranjat atat cât m-a deranjat că încercau să mă prostească în faţă.
OK, firma voastră de kkt are probleme financiare şi nu le mai puteţi controla, pot înţelege asta. Sunteţi disperaţi şi căutaţi soluţii de redresare pe care doar voi le vedeţi valabile, OK şi asta! Vreţi să-mi băgaţi pumnul în gură? OK, vedem dacă accept asta sau nu! Dar nu mă prostiţi în faţă!
Problema voastră este că aţi aruncat banii pe fereastră pe programe idioate, aţi renunţat la câţiva specialişti şi că trataţi colaboratorii ca şi cum am fi agajaţii voştri.
Aşa că

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă