marți, 29 iunie 2010

aITistu' lu' mama!


Pe mine m-a făcut mama direct director şi de mic m-a învăţat "bă, lasă-i pe alţii să muncească, tu doar coordonezi". N-am fost eu prea ascultător de felul meu, dar măcar asta am băgat-o la cap.
Zilele trecute, am constatat că unul din token-urile pe care le utilizam, nu mai mergea. Na', nu mi-am bătut capul cu el(deşi puteam să-l testez pe alt laptop) aşa că l-am dus direct colaboratorului meu cu specificaţia "bă, să vă băgaţi ceva în el". Colaboratorul meu, a înghiţit în sec şi mi-a zis să revin după două zile.
În ăstea două zile am observat eu că restul programelor pe care le folosesc şi care solicită un certificat digital nu mai mergeau, dar nu mi-am bătut prea tare capul cu ele. Mi-era mult mai simplu să le accesez de pe alte calculatoare.
Azi merg să-mi ridic tokenul, colaboratorul îmi spune că nu a avut nimic, eu îi spun că şi marmota învelea ciocolată, ajung la birou, bag tokenul în laptop şi....pla! Victorios, sun colaboratorul şi îi reamintesc unde să bage respectivul token când...observ că laptopul era setat pe 17 iunie 2009 :D
Schimb data şi normal că tokenul şi-a recunoscut certificatul digital, iar celelalte programe cu certificate digitale au început să funcţioneze :D
Sun colaboratorul şi îi spun " bă, ai noroc, am făcut io o chestie şi acu' merge". Replica lui nu a întârziat " da şi marmota....".
Acum mă gândesc cum să mă scot în faţa lui! :-P

4 comentarii:

 1. :D mi-a căzut faţa când am văzut data la laptop :)) da' nu mai puteam să dau înapoi şi să mă fac de minune :-P
  aaaa, şi-am mai păţit-o cu el odată :)) am uitat să trec tastatura în engleză şi nu-mi recunoştea parola :)) tot aşa circ am făcut! :))

  RăspundețiȘtergere
 2. ma simt inselat. ce autist ai tu ma, in afara de mine??

  RăspundețiȘtergere
 3. unul care s-ar razbuna crunt sa afle ca nu fac diferenta intre windows7 si explorer7 :)) mai ales ca-s reclamagiul nr 1 la programul firmei lor

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă