marți, 25 mai 2010

Oare chiar suntem misogini?


Am văzut ASTA la Piticu' şi mi-am adus aminte de o fază, petrecută cu câţiva ani buni în urmă.
Întorcându-mă acasă de la birou, găsesc în faţa blocului câţiva vecini care se hăhăiau şi-şi dădeau coate, privind o vecină care-şi spăla maşina în faţa garajului. Îi întreb care-i poanta şi-mi spun: "vezi cum freacă la ea? ştii cu ce? cu Tix!". Na' în primă fază îmi venea să mă duc să-i spun femeii, dar deja în a doua mi-am adus aminte ce rea de gură era, aşa că am lasat-o în pace, cu gândul la ce omor o să aibe parte când vine bărbat'su acasă.
După vreo două zile, îl văd pe barbat'su lustruind cu spor la maşină. Nu m-am abţinut şi l-am salutat ironic cu "merge vecine, merge?". Omul, abătut, mă cheamă şi-mi arată " uite ce mi-o făcut proasta!". Pe portiere se vedeau adânc urmele Tix-ului. Încercând să-l consolez, i-am zis că poate iasa cu un polish dar mi-a replicat: " aşa arată după ce-am polishat-o, 'Mnezeii ei de femeie!". După vreo două luni a reuşit să-şi vândă maşina  şi să-şi cumpere alta nouă. De data asta argintie, să nu se vadă Tix-ul!

2 comentarii:

  1. Teo, asta e cu dedicaţie cumva? :D Oare ţi-am spus că mi-am frecat maşina cu partea abrazivă de la buretele de vase? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. =))))))))))))))))))))))))))))) nuuuu poooot saaaaaaaa creeeeeeeeeeeeeeeed =)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă