vineri, 28 mai 2010

Fiind studentă supermarketurile cutreieram

Ieri îmi povestea un amic că în noul supermarket de pe Victoriei e plin de studente aflate la cumpărăturiagăţat. Se duce amicul meu la cumpărături împreună cu nevasta+copilul din dotare. La un moment dat rămâne singur printre rafturi când este abordat de câteva piţiuri, după grai şi comportament  domiciliate dincolo de Boiţa. În câteva minute află că sunt studente, CNP-uri, istoria familiilor şi pe când să afle şi numerele de mobile ... ghinion! Ca un vultur apare nevasta din dotare trăgând după ea vulturaşul care urla "tatiiiiii vreau ciocoooooo....". Resemnat, amicul meu a schiţat un zâmbet, dar era prea târziu. Piţiurile i-au întors spatele şi-au plecat într-o nouă căutare.
I-am zis că în acelaşi supermarket şi eu am fost abordat de nişte piţiuri care, cu un zâmbet tâmp pe faţă, m-au întrebat dacă nu ştiu cât costă conserva de fasole din mâna lor. Iniţial m-am simţit jignit că eram confundat cu aranjatorul de rafturi şi-am mormăit că preţul e pe eticheta de pe raft, dar ajungând la casă m-am distrat privind piţiurile cum se scobeau prin genţi şi buzunare după bani ca să-şi plătească cumpărăturile.
Deci dacă sunteţi un suflet milos, aveţi ocazia să deveniţi filantrop dând o raită prin supermarketul cu pricina. Conserva de fasole e mai ieftină decât o trataţie pe una din terasele de pe centru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă