marți, 13 aprilie 2010

Noa' Şoica, cum îi?


Să luăm articolul ăsta din evz şi să vedem ce scrie Şoica:
"180 de români sunt blocaţi pe aeroportul din Hurghada din Egipt, fiindcă au bilete la o companie aviatică deţinută de un sirian, iar între cele două ţări există un conflict diplomatic....." mai departe, Şoica citează un turist care-i spune că "avionul aparţine companiei Coral Blue deţinută de fratele preşedintelui sirian".
Acum mă gândesc că Şoica cuprins de importanţa ştirii nu a făcut o minimă cercetare, aşa un gugălsărci. O să o facem noi pentru el:
- Compania aeriană KORAL BLUE, este egypteană, este un joint venture între compania tunisiană KARTHAGO GROUP şi una dintre cele mai cunoscute şi mai puternice companii egyptene ORASCOM GROUP.
- Mă îndoiesc sincer, că vreun frate al preşedintelui sirian Bashar al-Asad ar putea deţine vreuna din companiile menţionate mai sus întrucât:
1. Basil al Asad, fratele mai mare, a murit în 1994
2. Majd al Asad, e declarat oficial, de autorităţile siriene, bolnav psihic
3. Maher al Asad, e militar de carieră şi comandantul Gărzii Prezidenţiale
4. Bushra al Asad, sora preşedintelui este farmacistă
5. Karthago are acţionari tunisieni iar Orascom aparţine celei mai bogate familii din Egypt
- Recomandarea mea, dragă Şoica ar fi să sapi puţin pe la autorităţile aeronautice să vezi dacă nu cumva Koral Blue are probleme legate de autorizări privind zborurile. Ţi-o spune Băgă, care era să nu fie lăsat să coboare din avionul companiei Koral Blue pe aeroportul din Cluj, pe motivul că erau probleme legate de autorizaţia aeronautică(sau ceva legat de banii pe care-i datora compania, aeroportului).
Şoica dragă să ştii că mi-a luat mai mult timp să scriu postul ăsta decât m-am documentat
Noa' cum îi?
edit: ştiu, sunt un meseriaş :)  au modificat articolul :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă