duminică, 7 martie 2010

mai are câteva ceasuri

până pleacă. jeaninoasa. că de ea e vorba. 
jeaninoasă ce să-ţi zic? să aveţi noroc, să aveţi tărie să treceţi peste greutăţi şi să realizaţi ceea ce aţi visat. într-un fel te invidiez. tenerife, soare, mare....mi-ar sta bine pe şezlong , cu un cubalibre în mână, încercând să-mi aleg din bunăciunile de pe plajă, fericita care sa-mi facă un masaj. dar timpul nu e pierdut, eu încă mai sper în 6 din 49.
bagajele ţi-s gata, lucrurile le-ai depozitat(pe lângă fotografiile cu locul depozitării puteai face şi o schiţă, să ştie hoţii exact, să nu bâjbâie), frigiderul sper că l-ai vândut(spre norocul lui, că de mai puneai mulţi magneţi pe uşa lui se dezciocolea) aşa că drum bun, grijă de voi şi aşteptăm primele impresii. musai cu poze. 
p.s.: nu ai ambiţie dacă nu publici ultima postare din aeroport: "10 minute până la check-in......"

Un comentariu:

 1. Omule, îţi foarte mulţumesc pentru articol!
  Nu trebuie să mă invidiezi, trebuie să-mi urmezi exemplul. Ce tot atâta cu "îmi doresc asta, îmi doresc ailaltă", atitudinea corectă este "fac asta pentru că aşa am chef şi când o să vreau să fac altceva şi să ajung într-un alt loc, o s-o fac fără tăgadă". :)
  Nu trebuie să aştepţi să ajungi bogat ca să faci lucrurile care-ţi vin. Noi vrem, printre altele, să dovedim că se poate face un pas aşa de mare şi cu puţini bani.
  Referitor la postatul pe blog din aeroport, clar, voi posta. Netul să fie gratis, că altfel n-am chef să dau 10 euro pe o oră, cum e pe unele aerogări.
  Baftă şi te aşteptăm pe o plajă neagră!

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă