duminică, 7 martie 2010

gura(n) lu' moise (ne)adevar grăieşte

moise guran declară pe site-ul antenei3, că bizbazar "protejează telespectatorii, educându-i şi păstrându-i la distanţă de petarde, fumigene şi analişti fără credibilitate". dar de credibilitatea lui moise guran cine ne protejează?
azi de dimineaţă am prins finalul reluării emisiunii bizbazar din 6 martie 2010. într-unul din subiectele emisiunii , sub titlul "campionatul mondial al berii",  se prezenta victoria celor de la sab miller în competiţia care avea drept miză, exclusivitatea asupra vânzarii de bere în timpul campionatului mondial de fotbal din africa de sud, în spaţiile oficiale. moise guran îi prezintă pe cei de la sab miller ca cei care deţin ursus în românia(corect!) şi că au câştigat "bătălia" pentru campionatul mondial, împotriva celor de la inbev, despre care ne spune ca "îi cunoaşteţi mai bine ca cei care fac bergenbierul în românia".
noa' moise dragă, tocmai tu care te băteai cu cărămida în pieptul pe care ţi-ai scris singur "credibil"? dar nu trebuie să mă mir, fiindcă nu eşti la prima gafă de acest fel.
spre ştiinţa ta gurane dragă, inbev-ul sunt ăia care "AU FĂCUT" bergenbierul. inbev-ul a vândut anul trecut bergenbierul lui starbev(în spatele căruia stă un fond de investiţii) pentru vreo 300 de milioane de euro. vânzarea a făcut ceva valuri anul trecut mai ales că mihai ghyka, s-a întors la conducerea bergenbierului, după doi ani în care, spun gurile "rele", a pregătit tranzacţia.
da' nu-i nimic gurane, mai pui şi tu mâna pe un mouse şi te mai apuci să te mai informezi de pe net. merge cu google-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă