duminică, 21 februarie 2010

eu când vreau să fluier, fluier


tătuca iliescu când vrea să fluiere, să ştiţi că fluieră. ieri la congresul psd a demonstrat asta. victoraş ar trebui să meargă să-i pupe picioarele moşului. eventual să-i cumpere romexpoul şi să-l pregăteasca ca mausoleu. tătuca şi mort aduce voturi.
acum, o schimbare pe scena politică o să existe. un psd condus de geoană, convenea de minune lui băsescu. ca să fiu mai explicit, ceea ce mai rămânea din psd. la fel, un psd condus de mitrea sau diaconescu, convenea. cu cei doi se putea dialoga. se putea dialoga chiar şi cu năstase. bombonel e arogant dar inteligent.
cu victoraş însă...... victoraş e tâmpiţel. dar fudulia lui atinge cote inimaginabile. să te fereşti de tâmpiţelul fudul. exact cei care l-au ajutat o să simtă în curând pe pielea lor asta. băse trebuie să găsească acum o soluţie să poată dialoga cu el. sau să-l fxtă!
iar geoană....... offff mirciulică! ţi-ai luat atâtea clanţe, da' tu nu şi nu: batman, batman! ultimul tău discurs zici că era pentru oscar. chiar nu ai realizat că nici zmeura de aur nu ai câştigat-o? mi-a plăcut faza aia că vei rămâne o figură marcantă. ce prooost eşti! victoraş e oltean ca şi tine. nu o să înghită niciodată că ai o funcţie mare în stat iar el e doar preşedinte de partid. o să te sacrifice cu orice cost. pentru că el când vrea să fluiere, fluieră. a învăţat de la tătuca.
btw mirciulică, dragnea în discursul lui ţi-a transmis: "dă-te'n pla mea"! ai grijă la dragostea ta să nu ajungă dragostea lui! cât despre soacră-ta, încearcă să fi bărbat! acoperă-ţi faţa cu mâinile ca să nu-ţi lase urme!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă