joi, 25 februarie 2010

doi ani şi şase zile


băi, azi mi-am adus aminte! băgătorideseamă a făcut 2 ani. mai exact 2 ani şi 6 zile. 2 ani şi 6 zile în care ne-am aberat, ne-am distrat şi-am înghiţit în sec.
a pornit aşa, cu doi băgători. #1(devenit ulterior băgă) şi #2. la câteva zile a apărut şi turcu, cu nume de cod #3.
ne-am distrat copios pe spatele depeului, am făcut mişto de el, dar am sărit şi în apărarea lui. am făcut bâză de cunoştinţele geografice ale jurnaliştilor locali, de-am ajuns în căutări pe google a hărţilor judeţului sibiu. problemele mele cu eos ksi aduc zilnic câţiva cititori. ne-am certat cu un .... iar #3 a făcut o aroganţă de zile mari.
am scris un post de care sunt mândru pentru că stă, listat, între amintirile din ţară a unor prieteni aflaţi pe meleaguri străine. am stat conectat la alegeri, am suferit o noapte dar m-am bucurat a doua zi. am schimbat faţa blogului ca era prea boring şi l-am trecut pe domeniu. am scris mult despre mâncare, în ciuda belitului, care îmi tot promite că mă omoară. am adus-o pe qvarta, să dăm o tuşa de sensibilitate blogului şi încă aşteaptă să împart banii de la gugăl cu ea. aşteaptă!
am lăsat la urmă postul care a fost creat de două minţi bolnave şi perverse. a mea şi a lui turcu: ĂSTA!
să trăiască bine băgă, turcu, laqvarta şi doiu'. restul ... salivaţi în continuare!

3 comentarii:

  1. Ce istorie frumoasa. Ce vremuri. Ce lupte. Ce dispute. Fara baga, 1, 2, 3 si 4 lumea ar fi mai seaca. Tigara si cafeaua n-ar mai avea acelasi gust. Baga forever and ever.

    RăspundețiȘtergere
  2. tiii, bai baga ce bagabont esti si cum in loc sa sarbatorim aseara in oldies, te-ai tras pe...bur si ai ramas acasa. tare ne-am mai distrat!

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă