miercuri, 24 februarie 2010

ce fel de femei plac bărbaţilor

azi mă aflam într-o bancă şi în momentul în care mi-a venit rândul la ghişeu, apare o tanti cu braţele pline de cărţi, mă îmbrânceşte, trânteşte cărţile pe ghişeu şi cere funcţionarei să-i facă un transfer bancar. pe moment mi-a venit să o întreb pe tanti de sănătate dar funcţionara mi-a luat-o înainte şi i-a explicat că eu urmam la rând. tanti s-a întors la mine, mi-a tras o scanare de la bombeu până la ultimul fir din cap, după care a făcut o mutră de genul “nu-i pe gustul meu”.  probabil m-am înroşit instantaneu pentru că funcţionara a început să chicotească.

am trecut peste momentul penibil şi am început să o studiez pe tanti(care a preferat să rămână în faţa ghişeului) cu un rânjet de manelist pe faţă. tanti, la vreo 50 de ani, genul de domnişoară bătrână cu tabieturi şi pisică neagră care i se pişă pe covor. fardată strident cu roşu, rujată mai ceva ca zăvoranca, cu cizme, mini, jachetă şi geantă, toate din vinilin roşu. probabil tanti în tinereţe a fost vreo frumuseţe dar azi anii şi-au pus amprenta peste ea, plus că arăta ridicol îmbrăcată,  ca o piţi minoritară.

în timp ce o studiam pe tanti, aceasta a deschis o carte şi a început să citească din ea cu o … poftăăăăăăăăă(vă jur că asta se vedea pe faţa ei)! pofta asta a ei m-a făcut curios să văd ce citeşte. cum nu reuşeam să văd titlul cărţii, m-am folosit de momentul în care trebuia să semnez documentele si am înghiontit-o puţin, forţând-o să închidă cartea. titlul cărţii: “ce fel de femei plac bărbaţilor”.

teora

am zâmbit superior şi am plecat de la ghişeu, nu înainte să-i arunc, aşa intr-o doară: “mă scuzaţi, dar aveţi ciorapii stropiţi cu noroi”. probabil acum regretă banii care i-a dat pe carte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă