marți, 26 ianuarie 2010

ce sporturi îi plac lui băgă. şi de ce

acuma să nu credeţi că băgă practică vreun sport. Doamne Fereşte! deşi dacă butonatu’ telecomenzii ar fi sport, băgă ar fi uărld ciempion! :D la ăsta n-am înfrângeri! asară, după o deposedare, Doamna a pus mâna pe telecomandă. a încercat un dribling, dar băgă a reuşit o recuperare de zile mari, după ce i-a aruncat în treacăt “filmul ăsta l-am văst’. tipa în roşu îi criminala”  :D
dar vorbeam de sport.
pe primul loc: basketul. dejaba’ bă, un meci de basket e mai spectaculos decât orice alt sport. e drept că la un meci de’a lu’ ceseuu, bagi în tine o folie de xanax luate cu o sticlă de chivas numa’ să scapi de depresii. da’s ai noştri şi le ierţi până la urmă! noa’ mie cel mai mult la basket îmi plac capacele. mai ales ălea din topor! giniţi oţâră la ză ching lebron şi zîceţi că vorbesc prostii!

locu’ doi vuleibalu’ feminin. recunosc cinstit că habar n-am de regulile jocului, dar pentru imaginile de mai jos, merită ca băgă să-şi scalde uochii!

noa’ şi ultimul: fotbalu’. da’ nu oricare! ăla în care bate dinamo şi pe teren da’ mai ales în tribune!

Un comentariu:

  1. da clar basketul pe primul loc, dar poate sa blocheze lebron cate aruncari vrea el, tot nu ma impresioneaza atata timp cat blocheaza aruncarile unor jucatori cu un cap mai mic decat el...singurul capac care intr-adevar a fost "cinstit" a fost cel asupa lui tim duncan, pentru ca la 203 cm si 113 kg e simplu sa blochezi un fundas de 185-190 cm si 80 kg..

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă