luni, 18 ianuarie 2010

bani da, minte nu


foto via
când mă uit la echipa de baschet gaz metan mediaş, înghit în sec şi mă gândesc: pla mea, ce de bani şi ce echipă şi-au tras. mitchell-mvp în austria, zigeranovic, titus nicoară, pavlovic- mvp în ukraina(se zvoneşte că cei patru au venit după ce le-au fost achitate clauze de reziliere!). antrenor de antrenor, bruno soce, ce mai una alta, echipă de echipă. la banii de care dispun, bănuiam că pot aconta titlul atât în varianta pe bune cât şi în varianta cu visa(master-cardul e al asehoţilor). :D  parcursul bun în campionatul naţional, în liga balcanică ne arăta o echipă puternică. dar.........
degeaba ai antrenor, degeaba ai vedete, degeaba ai bani, dacă ai un staff de căcat! cum pla mea, poţi să persişti în greşeală? cum nu ai pe nimeni capabil să citească un regulament? ce dracu' au păzit cei din conducere?
şi îi dau dreptate unui prieten care mi-a spus: "bă, dacă gazu', la echipa şi banii care îi au, pierde campionatul, apăi îs nişte luzări!"
acţionarii clubului ar trebui să-i execute pe vinovaţi şi să le impute cheltuielile făcute la echipă!
şi-un can-can: înainte de începerea campionatului ştiam de pariul: "soce nu apucă playoff-ul. are grijă ....... să nu-l apuce!" nu m-ar mira! poate se trezesc gaziştii şi-l dau afară pe îmbârligător!

2 comentarii:

  1. La cati bani a platit mediasul ptr rezilierea contractelor celor 4 jucatori de care spuneai.... cei 7000 de euro sunt bani de tigari (cand erau tigarile ieftine). Nu se va intampla nimic... stai linistit. Parerea mea personala este ca au facut-o intentionat... ca sa fie exclusi... si ca sa scape de drumurile lungi prin Balcani. Ptr ei a fost buna competitia asta,... in toamna... cand au jucat 4 meciuri acasa... si unul in deplasare... acum cand ar fi avut 4 meciuri in deplasare... si doar unul acasa... le-ar fi fost foarte greu... Stii ca inaintea inceperii returului s-a "discutat" daca sa se mai prezinte mai departe in competitie sau sa se retraga? Ei... au ales varianta sa fie exclusi... ca sa nu aduca o pata pe obrazul tarii... Dar asa cred ca au adus o pata si mai mare... a incompetentei...

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă