luni, 7 decembrie 2009

ku(ng)m fu'

ce zi dom'le! am fugit pe la 11 jumate la vot după care am stat geoană geană pe net să văz cum merg portocalele şi roşiile prin piaţă. pe la 8 sara, eram convins că băselu iasă. pe la 8 jumate parcă ceva nu mergea, pe la 9 fără zece ziceam că ne scot căpşunarii din kkt. la 9 fără un minut am zis băse, la 9 fix m-am prăbuşit. prostănacu' ţopăia pe scenă. :(
supărare mare. eram pierdut. bellucci, 6 din 49, băse...... de nimic n-aveam parte! :( cât de crudă poate fi soarta cu unii :(
turcu, de la vienna, mă încuraja: "hai qwae că până dimineaţa se schimbă. poate. dă un sms de se schimbă ceva"
qvarta, cu musca  pe căciulă( că nu servise votu' azi) mă lua cu vraja mării: "hai băi, că nu-i un capăt de lume, ce dracu'". qvartoooo, orice vot conteazăăăăăăă! tu de spirit civic nu ai auzit? să-mi aduc aminte să-ţi prind deştele la uşă.
rhodos, antibăsesciană convinsă, la şto întreba lumea de ce-s stricate portocalele. fată miloasă, mi-o oferit si destinaţie pentru emigrare. până la urmă o zis că dă şi-un kil de vin numa' să nu mai bocesc.
oldfrenţu îmi trimitea mesaje de încurajare: "hai bă, nu s-a terminat. numărăm." "hai bă, că se numără şi deja e egal." "băăăăăăăă, beau coniac din cupă de şampanie."  "băăăăăăă, se gată coniacu." pe la vreo 3 dimineaţa mi-o zis să stau liniştit că ne râdem de prostănacu. vrea s-o punem de-un party cu tema "să moară mama soacra."
ovidiu şi ăsta hai-hui prin europa(bă chiar, tu ai votat?) când o văst că vreau să emigrez, ne-o întrebat: "băi, să mai viu acas'?" i-am zis să vie, că nu mai plec io.(laurooo, zi mersi că ţi-l aduc acas').
cristina mă întreba dacă un păhăruţ de vişinată şi-un kil de suc de portocale, provoacă somnul. după aia o întrebat dacă o ieşit băse sau nu. o fi fost răutăcioasă? să-i prind şi ei deştele la uşă. preventiv.
e 4 dimineaţa şi încă nu-s convins total. dar sper. sper să mă râd de prostănac.
şi să băgaţi la cap că votul vostru contează. s-a văzut asta!

Un comentariu:

  1. cosmin oldfriends7 decembrie 2009, 09:51

    m-am trezit direct in rezultate oficiale.
    rezultat de sms de noapte nu?

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă