miercuri, 18 noiembrie 2009

vecinii cool

dacă turcu se plânge de vecinii lui manelişti, eu mă laud cu vecinii mei cool. apartamentul de lângă mine, este închiriat unor băieţi tineri, agenţi de vânzări la o firmă cunoscută(deduc după inscripţiile de pe maşini). azi noapte bănuiesc că sărbătoreau depăşirea planului de vânzări cu 0,001%. muzică acceptabilă, inna fără guţă, băutură-sunt convins şi mc chicken, judecând după paiele şi pungile de hârtie pierdute în faţa şi pe scările blocului. şi ca la orice chef aveau şi piţipoance care chiuiau de zor.
la 7 dimineaţa, când mi-am dus doamna la servici, cheful continua. după o jumate de oră când mă întorc, linişte. fericit, incep să-mi sorb cafeaua, trag o ţigară şi citesc presa online, când........din apartamentul de lângă începe o bambardeală de zile mari. gemea fătuca la greu, patul se lovea de perete, băietul urla.....ce mai, toţi bărbaţii din bloc am fost făcuţi de cacao. ăsta bărbat nene, rupe zidurile. :(
am pus la maxim sonorul de la realitateatv, cu gândul că poate se inhibă omul dacă aude vocea crainicului. fără succes. parcă mai tare gemea fata.
decis să nu mă las mai prejos am schimbat canalul. xxx xtreme. :D noa' na! fătuca nu o mai gemut(cred că deja se interesa cum mă cheamă), băietul deja avea ciudă pe mine, patul nu mai lovea peretele, iar restul bărbaţilor din bloc au început să mă salute cu respect şi admiraţie. :D
cu băgă nu vă puneţi! :-P

3 comentarii:

 1. bravo ma. aia care au vazut ca ai dus-o pe aurica la lucru o sa se uite cu mila la ea iar ceilalti cu admiratie ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. presupun ca nu au auzit de ideea de blog pana acum... si nuti faci probleme ca vor citit postul...
  daca aveai si tu hi5... sigur citeau si te salutau apoi cu...
  "ce spaima neai tras"

  RăspundețiȘtergere
 3. s-a dus vremea noastra si a pozitiei misionarului in care barbatul nu brusca femeia...acum se babardesc de rup peretii :). daca mai stau si la mansarda cu despartitori din pfl ajung dintr-un apartament in altul.

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă