vineri, 27 noiembrie 2009

făcătură sau nu

făcătură sau nu, tot cu marinelu' votez. când am văzut prima dată filmuleţul am zis că e real. dar nu-mi schimba decizia. gestul lui băse era la fel de imoral ca apariţia ACUM a filmuleţului. era la fel de imoral ca întreaga emisiune pusă la cale de realitateatv. la fel de imoral ca şi scuzele infecte ale lui patriciu.
dar m-am uitat de mai multe ori la filmuleţ. pla mea, nu ma pricep la filmat, la trucaje, dar dosul de palmă peste gura mucosului nu-mi iasă nici cu slujbe. mâna se mişcă ciudat din încheietură. am văzut-citit pe net o grămadă de păreri. merg pe mâna lui brylu că ăsta are experienţă şi de obicei nu vorbeşte aiurea. nu săriţi pe mine că încerc să-l scuz pe băse. nu am de ce. dacă a făcut-o a făcut-o. iar ăia cu gură mare să se gândească înainte să vorbească. să-şi scormonească prin memorie şi să vadă cum au reacţionat ei în momente de genul ăsta. de lupi moralişti sunt sătul.
dar cel mai ciudat lucru din toată povestea asta a fost prima reacţie a lui băse. încercarea iniţială de a da o scuză gestului, scuză care-l acuză. am văzut aseară de zeci de ori momentul. deşi părea că s-a pierdut, băse era foarte atent la ce spune. pare aiurea ce spun, că doar nu era nebun să joace un rol negativ, dar.......băse nu era pierdut în acel moment. s-a pierdut la alte întrebări şi s-a văzut asta, dar la acel moment, părerea mea e că NU s-a pierdut. îmi vine greu să cred că staful de campanie a lui băse, care ştia de filmuleţ, să nu-l pregătească. e altceva la mijloc. s-ar putea să avem o surpriză.

Un comentariu:

  1. asta-i cea mai mare problema a Romaniei astazi. Base ia ras un dos de palma unui mucos. Tragedie nationala. Psihologic avem de-a face cu un barbat care are inclinatii spre violenta, molestare si daca numai la atins eu propun sa interpretam ca a fost un semn de afectiune devianta a atractiei fata de un minor. La pscarie! La Puscarie!
    Sa-mi bag pula (speri ca ma lasi sa-mi bag Pula in ei de ordinari). E prful in ochii pentru stenogramele care incepe base sa le scoata. vezi www.curentul.ro

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă