vineri, 27 noiembrie 2009

de ce e bun vinul după o victorie

pentru că mi-a liniştit euforia după meci. pentru că nu m-am apucat să scriu la cald. m-am răcorit cu vinul rece şi am stat şi am rememorat fazele din meci.
normal, am văzut meciul cu turcu. el e mai serios aşa şi nu se agită ca mine. mai scapă el aşa câte o înjurătură dar din gura lui se aude deosebit de soft. chestii de it-ist. dar şi el săracul nu a mai rezistat când auzea comentatorii tvr. emerson. hai, odata e funny, a doua oară e enervant, a treia oara îl prinzi şi îi dai în gură ca la coasă. unde eşti tu cosmineeee(petrescu)!!!!!
dar hai să nu-mi aduc aminte de toţi expiraţii tvr.
meciul. super fain. o încântare pentru iubitorii de baschet. şăpcarii l-au ţinut din scurt pe smith, dar au uitat de piticotul bj. au fost câteva faze în care-şi punea în cur adversarii.
joc bun făcut de emerson roberson. încă nu mă extaziez de el. să pună osul la treabă şi mai vedem.
mike. copile poţi să ajungi mare. dar te rog să ai încredere în tine.
dee. fără ranchiună man, te felicit, dar tot nu cred.
şi acum şăpcarii. felicit echipa în totalitate. îl felicit pe ţenter. vorbesc serios. fără mişto.
problema voastră e un jucător. un jucător care vă poate duce pe culmi dar vă poate băga în groapă. are prea multe aere de vedetă si lider şi primeşte prea mult nas. sau peste nas de la alţii.oricum se vede că nu este o atmosferă prea bună la echipă. dar dacă vă încălzeşte cu ceva a fost un meci frumos. :)
şi mi-am adus aminte din nou de comentatorii din franzelă. fac o menţiune: mă doare fix undeva că voicu e mare antrenor. la meciul ăsta era un kkt de comentator pe care sunt OBLIGAT să-l plătesc. pe banii mei pot să-i dau şi ......... chiar nu mă deranja că era pe faţă cu şăpcarii. mă deranjau tâmpeniile pe care le scotea pe gură. şi asta pe banii mei! hooooo şăpcari, nu săriţi! v-ar fi plăcut să auziţi un comentator care în loc de krstanovic spunea culio?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă