luni, 23 noiembrie 2009

băgărideseamă după primul tur

1. dezamăgirea produsă de discursul lui antonescu după anunţarea estimărilor. discursul său a la vadim a dezamăgit mulţi dintre susţinătorii lui din presa centrală. mai bine tăcea decât să arate că e un ipocrit.
2. surpriza produsă de electoratul udemerist. o treime din voturile lor au plecat în altă parte.
3. marele fâs oprescu
4. dacă cineva se mai îndoia că geoană este marioneta lui iliescu şi vanghelie, a avut ocazia să se lămurească aseara. cei doi au fost starurile serii la pesede.
5. pesedeul are o mare problemă. teoretic(matematic sau cum vreţi) jumătate din electoratul roşu a votat DA la referendum.
6. băse l-a anunţat pe geoană că-i aruncă rezultatul referendumului în curtea parlamentului IMEDIAT. mirciulică e în ofsaid. dacă încearcă să o lălăie se duce naibii şandramaua. dacă o bagă IMEDIAT în parlament, baronii roşii o să se vândă pe 30 de arginţi(la drept vorbind deja o fac)
7. surprinzător, secţiile speciale din judeţele roşii au fost asaltate de alegători
8. o ştiţi pe tanti aia care apare cu adrian ursu la realitatea? aia pe care nimeni nu ştie cum o cheamă. aseară era distrusă. se pare că-şi pierde obiectul muncii
9. greţoşi aseară guşă, nistorescu şi alţi papagali înroşiţi.
10. turcu avea dreptate aseară. nimeni nu a felicitat-o pe mama lui cernea. femeia aia a sperat până în ultima clipă că scapă. avea planuri mari. camera lui remus se transforma într-un generos living.

3 comentarii:

 1. pt cine nu stie: cernea locuieste cu mama lui. il respect, dar e funny.

  RăspundețiȘtergere
 2. autorii deciziei de sinucidere politica a lui bun simt

  http://catavencu.ro/melescanu_nastase_si_srs_in_audienta_la_patriciu-11335.html

  RăspundețiȘtergere
 3. tare postarea...cea mai relaxanta analiza...

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă