vineri, 16 octombrie 2009

leapşă: de ce nu i-aş vota....sau de ce

Preiau leapşa de la Rhodos via Brylu.
Fac o mică precizare: în lipsa unui ADEVĂRAT candidat la preşedinţie, o să-l votez pe Băse.

Băse: băi, tipul e genial. A înţeles exact lacunele din constituţie, ambiguitatea ei şi se foloseşte de ea, dând o mare clanţă celor care îl contestă. Limbajul, gesturile, ieşirile, spontaneitatea lui, prind la masa de votanţi. Le arată maselor care-l votează ceea ce vor:  am cu ce, bă!
Nea’ Gheorghe de la şase, om care merge conştincios la vot, stă în faţa televizorului şi se vede pe sine: „eiiiiii, uiii la Băse, bea ca mine şpriţ şi are coaie că se suie la volan. Băăă, io când mă îmbăt la ziua lu’ Chimuţ, tot aşa mă sui în Dacia mea de tot căcatu’ şi-o conduc! Şi niiii la el ce fufă blondă se-nvârte în jurul lui! Eiiii, ce-mi place şi mieee să se-nvârtă fufele în jurul meuuuu! Şi ai văst’ cum dansează marinelu’ şi dă cu palma de pământ? Eiiii parcă’s io când o dansez pe Paraschiva mea şi îi mai fut un dos de palmă că pierde ritmul!  Noa’ ce dacă o făcut-o pe aia ţigancă împuţâtă? Ceee, io nu i-am zis lui Safta de la patru tot aşa? Paştele mamii ei.........”
Nea’ Gheorghe reprezintă masa aia mare de votanţi. Aceeaşi masă care-l înjura pe Raţiu şi-l vota pe Nea’ Nelu. Masă care, ne place sau nu, reprezintă România. Pentru că şi nea’ Gheorghe, plăteşte acelaşi preţ ca mine, ca tine, ca noi!
Spuneam că Băse e genial. Pozează în omul aflat în pragul pierderii bătăliei, dar stă după colţ cu bâta aşteptând momentul să-i tragă una în cap inamicului care e prea beat de fericire şi sărbătoreşte prematur. E genial şi prin faptul că în timp ce opozanţii mută primul pion, ferm convinşi că o să-l bată, Băse se pregăteşte să anunţe sec MAT şi să măture piesele de pe tablă.  De măturatul pieselor de pe tablă mi-e cel mai mult frică. De asta, chiar dacă o să-l votez, o să o fac cu o strângere de inimă.

Crin: inodor, insipid. Nimic care să mă provoace. Poate cea mai slabă candidatură a liberalilor. Asul din mânecă, denumit Johannis, nu este opera lui. E a celor câţiva liberali cu cap care încearcă o salvare a partidului. Partid, care dacă ar lăsa tinerii cu cap să se afirme, ar redeveni o forţă. Până atunci e doar partidul care l-a pus pe idiotul de Olteanu să ne treacă la Euro! Shit!

Doctorul: place şi el la mase! „Hai bre, ne mişcăm şi noi mai cu talent?” Plus alte fraze cocalare, plus imaginea de bărbat bine care produce orgasme asistentelor de la Chirurgie, plus căratul sacoşei lui nea’ Nelu, plus...........
Neeeeeeeee!

Kelemen: ce dracu’ bă! Dacă îl puneau iar pe Frunda câştigau mai mult!

VC şi Ciobanu’: nu mai au ei norocul să ajungă să mă facă să fug la secţia de votare şi să-l votez cu ambele mâini pe nea’ Nelu!

Prostănacu’:  Nea’ Nelu, hoaşcă bătrână, o ştiut el bine atunci când l-a caracterizat. Cât de idiot poţi să fi, să-ţi primeşti clanţă mai ceva decât curvele de pe centură şi să continui? Bă, dar nu te doare maxilarul? Când aud textele ce le recită parcă aud o curvă: „ştii, io nu’s paraşută, io o fac din dragoste. Dă şi tu ceva la tanti!” Bleahhhhh!
A lăsat ţărăniştii ca să se facă preş lui Şobolanu’ Rozaliu şi lui Goagăl, l-a şters de mătreaţă pe Bombonel, l-a pupat în cur pe Felix şi-a fost pe post de budă publică unde se pişau mafioţii Constanţei şi ăia telormăneni.
Never!

Tardiv pentru Johannis. 
last edit: bombo la realitatea. concluzie: mai bine băse!

Un comentariu:

  1. Leapsa: prezidentiale 2014, cine vor fi actorii? raspunde si da mai departe

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă