sâmbătă, 5 septembrie 2009

Sadism

(de citit lunea, la servici – Turcule, tu nu-l citi, că ai fost bun cu mine şi nu te-ai bucurat că am rămas acasă în timp ce testai crâşmele din Zakynthos)
Voi fi sadic cu voi! În timp ce voi suferiţi de depresia post-vacanţă eu tocmai mă bucur de suferinţa voastră!
Departe de voi, la sute de kilometri, pe malul mării, cu berea în mână, mă gândesc ce bine e să fiu în vacanţă în timp ce voi mergeti la servici! Deh, avantajul ăluia care alege septembrie pentru vacanţă! ;)
Înainte să intru în mare, am să beau o bere reeeeccccceee cu gândul la voi, care beţi apă în timpul serviciului; iar când o să ies din mare o să storc o felie de lime în paharul cu rom, gândindu-ma la cum vă stoarceţi creierii cu proiectele aflate în lucru. Ce frumoasă e viaţa! :D  
Iar seara, de pe o terasă de la malul mării, asteptând fructele de mare, o să am grijă să nu vărs pe mine vinul, găndindu-mă la voi cum vărsaţi cafeaua exact pe o hârtie importantă care trebuie dusă şefului vostru(pentru cei care sunt propriul lor şef, varianta este cu hârtia care trebuie depusă la Finanţe). La vita e bella, dragii mei! :D
Acum vă las dragii mei, că tocmai am văzut o bunăciune. Mă duc să mă bagînseamă!  ;) De data asta nu mă mai gândesc la voi!
Cu sadism feroce,
băgătoru'
p.s.: Nu vă las băi să muriţi de foame, aşa că puteţi intra liniştiti pe blog să vă mai dedulciţi! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă