sâmbătă, 26 septembrie 2009

mă cam chişcă

Acuma Turcule, ăştia de la gaz probabil au vrut probabil să facă mişto din tine. Au văzut factura mică şi s-au gândit că eşti vreun scârţar. Pe mine în schimb m-au ameninţat.
Alaltăieri primesc un plic de la onor E.on Gaz, cu o notificare că am 5 zile să plătesc o datorie restantă la ei de vreun an. Fabuloasa sumă de 10,69 lei, nu ştiu ce taxă pentru nu ştiu ce servicii prestate de ei. Acuma, eu unul nu-mi aduc aminte să fi solicitat vreun serviciu la ăştia, dar ce dracu’ să mai comentez, că precis în contractul cu ei e prevăzută o taxă din asta, scrisă aşa cu litere mici. M-a enervat în schimb tonul notificării, ameninţător, de genul: "vom apela la toate căile legale...". Pla mea, da’ să mă pupaţi in cur aţi încercat? Cu ce sunt eu vinovat că anul trecut aţi avut un sistem defectuos de distribuire a facturilor şi că belita aia de factură nu a ajuns la mine? Cu ce sunt eu vinovat că deşi am cu voi şi banca plată directă la furnizor, nu aţi luat banii din cont, atunci când factura era scadentă?
Şi dacă tot m-am enervat, de ce pla mea nu am putut să  plătesc factura la banca voastră preferată din cauza: "eroare cod de bare"?
Şi dacă vreun gog de la E.on se găseşte să comenteze aiurea la postul ăstă, îl rog să se mai gândească înainte. 

Un comentariu:

  1. nu ti-au trimis si un prospect cum sa-ti gestionezi mai bine bugetul si sa elimini restantele? :D

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă