luni, 21 septembrie 2009

farsă sau ştire fabricată?

deşi genială, mă cam îndoiesc. în articol se pomeneşte de "un fax trimis" după care se pomeneşte de "răspunsul pozitiv la mail"


http://www.sport.ro/campionate-externe/povestea-zilei-vezi-cea-mai-tare-farsa-inainte-de-derbyul-steaua-dinamo-al-bulgariei.html
"Fanii lui TSKA Sofia au facut poanta anului in Europa. Cu 2 zile inainte de super derbyul Bulgariei dintre TSKA si Levski, fanii lui TSKA au trimis un fax pe adresa rivalilor din campionat, sub semnatura rusilor de la Rubin Kazan, prin care ofertau 4 jucatori de la Levski.

Zhivko Milanov, Youssef Rabeh, Darko Tasevski si Zé Soares sunt numele celor 4 jucatori aparute in mailul venit pe adresa lui Levski, toti oameni de baza si titulari in echipa din Sofia.


Gluma a continuat, cei de la Levski au raspuns pozitiv la mail si a doua zi i-au trimis pe cei 4 jucatori in Rusia, pentru a face vizita medicala si a finaliza transferul la Rubin Kazan.
O persoana i-a asteptat la aeroportul din Rusia, de unde i-a cazat la un hotel si a aranjat vizita medicala la o clinica privata.
Dupa vizita medicala, cei 4 jucatori s-au prezentat la Rubin Kazan, primind insa o replica ce i-a lasat masca: "Ce e cu voi aici?"
Li s-a explicat ca totul a fost o greseala, iar rusii nu au trimis niciun fax lui Levski, iar jucatorii s-au intos in Bulgaria, insa nu la timp pentru a juca cu TSKA.
TSKA Sofia a castigat partida cu Levski, scor 2-0, si conduce in clasamentul primei ligi a Bulgariei, cu 16 puncte, in timp ce marea sa rivala este a opta, cu noua puncte, dar si un joc mai putin disputat."

Un comentariu:

  1. genial....bulgaroii astia is la fel de ahtiati dupa bani ca si borcenii, coposenii si poporul special al becalienilor ce traiesc pe undeva prin Bucuresti.....

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă