marți, 18 august 2009

comisia de kkt

cât circ ieftin cu comisia pusă s-o fută pe nuţi. sau mă rog, să-l fută pe băse indirect. că direct nu au curajul. băse are o pereche de coaie in plus faţă de ăştia.
în primul rănd: comisia asta trebuia să aibă un alt şef ca să poată fi credibilă. nu poţi pune şef, unul care la orele amiezii nu mai e treaz. nu poţi să-l pui să ancheteze pe ăla care cu un an-doi înainte o făcea curvă pe nuţi. ce crezi, că şi-a schimbat părerea?
în al doilea rând: aşa cum arată înregistrarile făcute(mulţumiri sepepeului), alcoolicu', mizdrela de săftoiu şi baba ce seamăna cu ceauşeasca erau chitiţi să o înfunde pe nuţi. prezumţia de nevinovăţie nu se aplică în cazul ei. după capu' meu aş desfiinţa comisia, iar pe toţi membrii comisiei i-as acuza de abuz în serviciu
în al treilea rând: dacă alcoolicu' are sânge-n coaie şi ţine morţiş s-o fută pe nuţi, sa-i spună verde-n faţă: făăăă, vreau să te fut! jos tecstila!
rămâne de văzut dacă şi nuţi vrea. marineru' cică îi satisface orice poftă! că de aia are perechea aia în plus!
la o politică indecentă, un limbaj pe măsură!

3 comentarii:

  1. Teooooo, "cu un an-doi înainte o făcea curvă pe nuţi. ce crezi, că şi-a schimbat părerea?" : nu el a facut-o ci ma-sa si nici parerea lui nu s-a schimbat dar nici ea =))) si mai e ceva de comentat dar m-a distrat limbajul si te iert :))))

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă