sâmbătă, 18 iulie 2009

devine distractiv

alt mail, alta propunere. de data asta in engleza. ce n-am inteles de ce ma saluta cu semnul intrebarii: "Hi dear?". dupa aia de ce mailul vine de la adresa lui Bryan Kyle(o adresa imposibila: ceva cu cifre, cu @, cu parmalat, cu venezuela, cu...pla mea ca te dor ochii pana o citesti) cand imi scrie Dariya(scuze, trag o fuga la baie....) careia prietenii ii spun Dasha? si atunci de ce-mi da adresa ei de mail care incepe cu Anna?
mi-o pus si o poza. dar n-am pus botu' sa o deschid. ca n-am pus botu' nici la fazele ca gateste bine, ca-i fire romantica si-si doreste dragoste adevarata. cu toti aia la care le-o trimis mailul banuiesc. am numarat vreo 23 si m-am plictisit dupa aia. si-asta o facut vreo pasiune pentru aia la care le incep adresele de mail cu aceeasi litera ca adresa mea. si cum dracu' ne-o gasit pe toti "interesanti"? nici unul banal?
devine distractiv. asa m-am distrat si cand primeam mailuri sa-mi schimb datele conturilor din BT si BancPost. si insistau zilnic. pla lor de hackeri! macar de-as fi avut conturile acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă