miercuri, 17 iunie 2009

"senzational" gretos

ieri la protv era stirea aceea cu romanul mort la napoli, nimerit din intamplare intr-un schimb de focuri intre mafioti. era prezentata si o inregistrare video cu momentul schimbului de focuri si o alta in care se vede indiferenta italienilor fata de romanul care murea sub ochii lor.
astazi surpriza! stirile protv de la orele 19. se lanseaza ipoteza ca romanul a fost impuscat intentionat doar ca era ... roman! esca are o discutie cu nevasta romanului aflata in studioul protv din iasi. aceasta sustine si ea acelasi lucru. barbatul ei a fost impuscat pentru ca era roman.
MI-E GREATA!!! IN GOANA DUPA SENZATIONAL DENATURAM ADEVARUL, MANIPULAM TELESPECTATORUL! SI ASTA DOAR PENTRU ACEST SENZATIONAL! GRETOS!
doamna esca, suna cinic ce spun eu acum dar ceea ce s-a intamplat la napoli e un lucru destul des intalnit in italia. rafuielile intre mafioti provoaca si victime nevinovate. la fel ca romanul, au murit in alte incidente si italieni si marocani si albanezi. indiferenta italienilor e identica cu indiferenta romanului care vede un vagabond mort pe strada. gasiti vreo diferenta?
doamna esca, denaturarea faptelor intamplate nu va fac cinste. inregistrarea prezentata de italieni, asa cum apare si pe site-ul postului dumneavoastra, are un comentariu bine documentat. ziaristul precizeaza clar cui ii erau destinate acele gloante. ziaristul condamna cele intamplate, moartea unui nevinovat, indiferenta celorlalti fata de un semen de-a lor.
sa aruncati informatia ca a fost impuscat doar pentru ca era roman asta depaseste limita bunului simt. colac peste pupaza o folositi si pe vaduva ca sa va confirme tampenia. din pacate pentru voi pe vaduva nu o prea ducea capul asa ca interviul cu ea a fost de tot.............. mai ales atunci cand ati intrebat-o ce o sa faca in viitor, iar ea a dat un raspuns SINCER: "o sa traiesc din alocatia copiilor"!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă