miercuri, 29 aprilie 2009

noa' sa-i dam lu' finu' la gioale

ma, nu ca ar fi baiat rau, da-i ploiestean. nu, nu-i samantzar sau murdar de motorina furata din conducte desi tot cu petrol se ocupa acum. el se cam da talmacean, mizeaza pe faptul ca sta pe talmacel cand vine in sibiu, da' urla republica in el. nici faptul ca fina e de prin brasov nu-l ajuta sa fie ardelean. miticu' tot mitic ramane. ma bucur ca ala mic samana cu fina nu cu el, nu de alta da' nu cred ca mai suportam sa mai am un asesoftist in tribuna langa mine.
la primul meci din playoff cu cluju' acasa, o vint finu' cu noi in tribuna da' nu o avut sange in instalatie sa strige si el csu. se facea ca povestea cu razvan de baschetu' lor virtual. dupa meci s-o apucat sa faca si pe impresaru', doar-doar il convinge pe neamtu' nostru sa-l transfere la ploiesti. noroc ca l-am tras de langa el si l-am pasat lui reggie, sa bage parosu' in el o butelie de vin. 
una peste alta diseara vreau sa stau cu turcu sa ne radem cum le dam la gioale asesoftistilor(suna cam fotbalistic "la gioale" da' suna bine). si-as vrea sa-l vad pe finu' in tribuna cum sufera. da' asa rau. nu de alta dar daca ne-o trag ei parca vad ca maine pe mess se rade de noi! 

2 comentarii:

 1. alex a lu' nixu'29 aprilie 2009, 16:17

  sa va zic faza cu ala mic... cu o zi inainte sa se nasca, l-am dus, in burta la muma-sa, evident, la un antrenament a lu' cainii vopsiti in rosu

  s-o nascut (ti-a placut accentu' asta ardelenesc?)... l-am imbracat in alb si am pus si ceva rosu, deh, sa nu-l deoache galben-albastrii :)

  pe la 6 luni l-am dus la sala, la un meci de div. A... si cea mai apropiata sala era aia in care juca dinamo... si s-o salutat (din nou, accent ardelenesc) dupa meci cu fratii aia doi, cat usa amandoi... :)

  bre, a lu' asesoft nu se da, dar pare ca vrea sa fie dinamovist... ce sa-i fac? :)

  in incheiere, vreau sa punctez (mai ceva ca Ceapa diseara) ca ardelenii astia mi-s tare simpatici, mai ales ardelencele :)

  semneaza: finu' din republica

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă