vineri, 24 aprilie 2009

nastem. in curand...

o idee mai veche a lui #3 si #1 e pe cale sa se nasca. eu unul as fi vrut sa o aruncam pe piata ca o bomba, dar se pare ca eu si turcu n-am reusit sa pastram indeajuns secretul.
o sa "nastem" o revista, care speram sa prinda. o sa avem de toate in ea: politica, afaceri, muzica si mai ales mondenitati. ca astea se vand bine.
de ce am ales sa "nastem"? vorba turcului, sa mance' si gura noastra o pita. alba, neagra, semi...nu conteaza! am prins si ceva publicitate, o sa mai prindem ca vin si alegerile asa ca abia astept sa vad conturile din banca umplute.
secret, secret, dar m-am trezit deja cu cereri de angajare! :) culmea, ziaristi cam de la toate ziarele din urbe! :)) inseamna ca le merge rau! ;) nu, mai, stati linistiti. depe-ul nu si-a depus cv-ul!
mie mi-a revenit sarcina sa fac angajari. turcu si-a tras partea cea mai buna: nu face mai nimic. in politica editoriala nu ne bagam ca am angajat un profi adevarat. dupa angajarea de personal imi mai revine o sarcina. cea mai placuta. casting pentru promoteritze. :) i-am promis lui turcu ca-l bag si pe el in comisie.
asa ca astept cv-urile voastre la adresa teo.marius@gmail.com. cei care au mai publicat e deajuns doar cv-ul. redactorul sef e un profi si va cunoaste asa ca nu e nevoie de referinte! ;) cei care vreti sa incepeti acum cariera, pe langa cv mai trimiteti si un reportaj(scris de voi baaaiiii!!!) despre viata de noapte din piata mica.
nu ma intrebati de numele revistei ca inca ne mai batem intre noi.

5 comentarii:

dacă te ţine, încearcă