vineri, 3 aprilie 2009

daca tot vorbim de farse...


turcu ne delecteaza cu farsele facute de el in timpul liceului, asa ca va povestesc si eu o farsa din timpul liceului, dar nu una facuta de mine, ci una facuta mie(si unor colegi).
in clasa aveam un tocilar tipic. mic, cap mare, ochelari mai mari decat fata si imbarligator. cand suna soneria pentru pauza se trezea sa puna tot felul de intrebari profesorilor, ca sa nu putem iesi in pauza. nu de alta, dar in fiecare pauza, il incaltam cu cativa pumni dupa ceafa si picioare-n cur. asa, ca sa nu uite cine-s sefii!
nu m-am impacat niciodata cu matematica. orele de mate erau un chin pentru mine. in clasa a XII a, incheiasem primele doua trimestre cu un remarcabil 5. in ultimul trimestru o cam gafasem si aveam nevoie ca de aer de o nota mare, ca nu cumva sa ajung sa nu-mi dau bacul. in situatia mea mai erau cativa colegi. proful de mate, ingaduitor, ne da o tema cu cateva exercitii si ne spune ca cine le rezolva corect, apuca bacul.
buuunnn. vine pauza, luam tocilarul de gat, il altoim si-l amenintam ca-l rupem a doua zi, plus ca o "tavalim" pe sor'sa(bine, ea se bucura, mititica), daca nu vine cu exercitiile facute la mare arta. dimineata, apare tocilarul cu caietul(unul mecanic), cu exercitiile facute. ne apucam sa copiem pe rupte si asteptam fericiti profesorul. incepe ora de mate, proful trece din banca in banca sa verifice tema. incepe cu prima banca unde statea, normal, tocilarul, verifica, il lauda si trece mai departe. ajunge la noi si........"rezultatele nu sunt bune, feciori! ce ne facem?". ce draku sa facem, ne apucam sa ne milogim de prof, lacrimi, tipete, sa moara mama, ma tai, nu ma lasati fara bac..........spre deliciul tocilarului care zambea sfidator. intr-un final, profu se lasa induplecat stiind ca a doua zi il cautam cu vreun ness amigo si un kentan.
idiotul de tocilar ne-a tras-o. a facut separat exercitiile corect, ne-a dat sa copiem varianta gresita dupa care a schimbat-o. cretinul......
si vine pauza....... l-am luat de gat pe tocilar, l-am bagat in buda la fete si i-am dat omoru'. dupa care, cu o lama, i-am taiat toti nasturii de la uniforma si camasa, gaicile de la pantaloni si sireturile de la pantofi. i-am luat si banii din buzunar ca sa ne luam tigari si i-am rupt si abonamentul de troleibuz. de reclamat, nu ne-a reclamat ca urma alt omor. pe sora-sa am lasat-o in pace, ca ne indeplinisem "amenintarea" cu mult timp inainte(la rugamintea ei) :)
dupa terminarea liceului, cam dupa 5-6 ani, eram la o terasa cu unul din fostii colegi si ne intreceam in beri. la un moment dat apare tocilarul cu prietena lui. cand ne-a vazut, a taiat-o ca din pusca! :)) 
idiotu'! noi am fi vrut sa-l cinstim, ca sa ne ierte! :)

2 comentarii:

  1. poate ai mai vorbit pe messenger cu mine:P.de vara trecuta:-?

    RăspundețiȘtergere
  2. @lazy: nu prea cred :). dar o sa-l intreb pe #2 ca asta are lista lunga de messenger. ;)

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă