joi, 2 aprilie 2009

asa ma doare si pe mine...

post interzis minorilor!ieri am prevazut ca o sa o luam pe coaja. de aceea nici nu m-am agitat prea mult in timpul meciului, tragand doar cu ochiul din cand in cand la circul de pe teren. saltimbanci gramada, imbracati in galben. inainte de pauza, turcu, nervos, imi scrie pe mess ca e un pachet de nervi si ca-si baga ceva in nationala. daca turcu injura, inseamna ca era CHIAR nervos! si cum sa nu fie cand in tribune, austriecii radeau de noi cu curu'? trec peste pasele "inteligente" marca romania sau preluarile de tot kkt-ul ale lui contra si ajung la interviul de dupa meci a lui piturca.
bai, in momentul ala, desi chiar nu mi-a pasat de meci si de miza lui, mi-a venit sa-mi arunc plasma de pe balcon(noroc ca mi-am adus aminte la timp cati bani am dat pe ea)! cum pxxa mea poti fi atat de nesimtit si sa te doara-n pxxa de toti aia care au suferit, care au batut atata drum sa vina sa te incurajeze, care au suportat umilinte, genul celei cu lituania sau cu echipa de mana a doua a austriei? 
idiotule, cum poti categorisi acest meci ca pe o simpla infrangere? cum ai putut sta atat de relaxat pe banca in timp ce austriecii faceau mishto din noi? mai ai si tupeul sa apari zambind sarcastic ca sa ne transmiti un mesaj de "dulce", ca te doare-n pxxa de noi!
piti, sa nu uiti un lucru: fraierii astia nu o sa uite niciodata umilinta. oriunde vei mai antrena in tara asta, vei fi privit ca un rahat. pentru ca si pe noi ne doare undeva de tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă