duminică, 8 martie 2009

mov

zilele acestea am simtit nevoia unei iesiri. o iesire care sa ma deconecteze de la probleme cotidiene. inspirat de o reclama vazuta la orin am ales o petrecere "cu putin mov". locatia: old friends - in piata mica. localul, micut dar cu atmosfera placuta. muzica buna(e o placere sa asculti melodii pe care aproape le-ai uitat), bautura, atmosfera ok. desi nu m-am ridicat deloc de la masa(cauza fiind nostalgiile care m-au apucat ascultand melodiile) m-am simtit bine. la asta au contribuit si cele 5 negroni baute. :)  sau ma rog, aproximativ negroni, fiindca nu era reteta originala. asta era si cu apa tonica ceea ce-l facea mai usurel. oricum a fost ok fiindca dupa 5 negroni - original, deveneam ceva mai euforic! :) 
sa revin la muzica. van halen, alice cooper, gloria estefan sau gloria gaynor. si poate cea mai "mov" melodie, care a reusit sa-mi umble prin memoria "imbatranita" in cautarea tineretii a fost asta! enjoy!
Prince - Kiss
Vezi mai multe video din Muzica »

6 comentarii:

 1. Aaaaaaaaaa... Alice Cooper... Pe vremea cand nickname-ul meu era Metalique si nu High Heel Walker, ascultam "Poison"... si ca sa vezi... ca si acum as da din cap pe piesa asta :)). Niiice.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mă bucur că ați ales să ieșiti la petrecerea mov respectivă și că v-ați simțit bine. Muzica, e drept, este un atu al localului, la fel și atmosfera, ca între "prieteni vechi" deși mulți sînt complet necunoscuți.

  RăspundețiȘtergere
 3. eu unul m-am simtit bine chiar daca eram complet necunoscut. multumesc pt oferta de whiskey. ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. :)))... cu plăcere! Deși mi-ar fi părut bine să fi dat niște semnale luminoase măcar... să știu că ești tu!

  RăspundețiȘtergere
 5. m-am gandit sa-ti zic cine sunt dar suna ca dracu' sa-ti zic: stiii eu sunt bagatoru' :))) o sa mai avem ocazia

  RăspundețiȘtergere
 6. hihi... ce fain ar fi sunat...!!! îți spun în avanpremieră că acolo se pregătește o latino party sîmbăta viitoare... so, s-ar putea să mai avem ocazia...

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă