duminică, 22 martie 2009

mediterraneo


soarele de afara ma duce cu gandul la vara pe care o astept. iar cand spun vara, ma gandesc automat la mare.
asa ca azi va propun un alt film. filmul care in top10 personal ramane mereu pe primul loc. un film care m-a cucerit definitiv prin imagini, dialoguri spumoase, povesti de dragoste, povesti de viata, muzica. un film care a sadit in mine dorinta de a vizita o insula, de a respira din farmecul ei. 
mediterraneo. un film in regia lui gabriele salvatores, castigator al unui oscar in 1992. filmat in megisti(kastelorizo), cea mai mica insula a dodecaneselor, intr-un decor idilic, filmul prezinta viata unor soldati italieni trimisi pe aceasta insula in timpul celui de-al doilea razboi mondial. 
va recomand sa vedeti filmul atunci cand sunteti suparati. o sa vedeti ca e un leac impotriva ei. de asemenea va recomand, daca gasiti dvd-ul, sa-l urmariti in varianta originala, italiana. l-am vazut si dublat in engleza, dar nu mai avea acelasi farmec.


Un comentariu:

  1. Pentru că nu am putut lăsa un semn sub videoclipul respectiv, îți las aici un alt fel de savage garden... http://krasavita.wordpress.com/2009/03/08/savage-garden/
    Te-ai fi prins că este vorba de un el în fotografie?

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă