miercuri, 4 martie 2009

de mic copil......

bai, io recunosc! de mic copil mi-a placut sa ma uit in chilotii fetelor! :))
am gasit zilele trecute pe net aceasta fotografie si mi-am adus aminte de ce faceam cand eram copil. tare mult imi placea sa-mi iau vecinele de varsta mea, sa le duc in spatele garajelor si sa le pun in vedere: "daca mi-o arati, ti-o arat si eu!". :))
pana odata. aveam vreo 5-6 ani si conving o vecina de varsta mea sa ne "retragem" in spatele garajelor. acolo, curios din fire ii cer o scurta "vizionare" cu oferta clasica "ti-o arat si eu". ne studiem noi reciproc cam ce aveam fiecare prin chiloti, dupa care idioata fuge la ma-sa si ma toarna "fericita". ce-a urmat.............am luat o bataie crunta cu cureaua, de la maica-mea. nici in ziua de azi nu mi-am iertat vecina! si ultima oara cand am auzit de ea tot nemaritata era! Al de Sus nu bate cu cureaua!!!!!!
o perioada am stat "cuminte". dupa aia mi-am diversificat metodele :))
sper ca nu am fost un "caz izolat". :))

11 comentarii:

 1. am patit-o si eu la gradinita. eram singurul care nu aveam somn dupa-masa si intr-o zi m-am trezit cu colega langa patul meu cu o fata tot fara somn care cateva zile in rand mi-a tot aratat :))

  RăspundețiȘtergere
 2. si eu care m-am speriat ca nu m-a dus mama la psiholog! :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Io am fetita cuminte. Doar cand am crescut mai mare faceam schimb pe schimb :))))))) Acum ca am trecut la monogamie e mai fain ca nu e curea :))))

  RăspundețiȘtergere
 4. Și eu am fost fetiță cuminte... și fără curiozități din astea la vîrsta respectivă. Poate pentru că aveam un frate cu un an mai mare, vedeam diferența dar nu m-a bîntuit niciodată gîndul de a vedea ce e în pantalonii vecinului... Iar acum, mă preocupă în primul rînd ce au la mansardă purtătorii de... beep.

  RăspundețiȘtergere
 5. Probabil dupa dec 87, a aparut seria "bad girls"... dar asta n-are nici o legatura cu mine. Io-s cuminte. Turcu imi e martor :))

  RăspundețiȘtergere
 6. @fetelor:apreciem cumintenia voastra! :)
  dar constat ca turcu se face ca ploua iar brylu se da lovit. am un presentiment ca dezvaluirile lui brylu ar soca! :))

  RăspundețiȘtergere
 7. bai, eu nu ma fac ca ploua, eu chiar precipit!

  nu cred ca am reusit sa conving pe vreuna sa-mi arate savarina. n-am stat la cresa si am fost la gradinita cu program scurt. am crescut cu trei veri. oportunitati zero. din pacate.

  femeile le-am descoperit tarziu, pe la 29 de ani, noroc cu alinutza.

  RăspundețiȘtergere
 8. bai, bagdesama ca ai avut o copilarie nefericita! :(

  RăspundețiȘtergere
 9. ba, deci io care am incercat sa ma trag pe cur si sa ma aptin de la comentarii porcoase, nu cred ca am foarte multe de spus. daca ma mai tine bine memoria, unica si singura fapta de acest gen s-a consumat pe cand aveam 10 ani si eram serif de trupa in curte. atunci am ordonat gajicilor care imbracau si dezbracau papusile sa arunce toate toalele jos. ele aveau vreo 6-7 ani. in caz contrar, nu le duceam pe cetate. a fost prima tampenie din viata mea pentru care tatenele NU m-a batut. stia el ce puslama o sa iasa din copilul care se uita la patru pustoaice goale pusca. ca m-a batut vecinul Fiera cu maturoiul de curte, aia era partea a doua. probabil pentru ca n-am fost impresionat nici n-am mai repetat figura. dar ui acilea provocare, hai sa incercam ACUM sa combinam o domnisoara sa ne-o arate daca i-o aratam... ca ce-a fost a fost.
  P.S. Bietul Turcu.
  P.P.S. Nu puneti botu la ce spune, ii e doar frica de Alinuta.

  RăspundețiȘtergere
 10. sa-mi bag brylule, sa stii ca asta era si intentia! :)) noa' acuma sa vedem care cade la combinatie! dar banuiesc ca pana la urma nu ne ramane decat sa ne abonam doar la private spice! :))

  RăspundețiȘtergere
 11. Măi, măi, ce fantezii aveți voi...!!!

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă