marți, 3 martie 2009

criza

am crezut mereu in proprietatea privata. am crezut intotdeauna ca o afacere corecta creeaza intotdeauna beneficii atat celui care o face cat si celor din jur: angajati, parteneri, statului. cat de idiot am fost! in afara de stat nimeni nu castiga. sau cel putin in afara de stat nimeni nu poate castiga CORECT intr-o afacere.
afacerea mea e mica, pornita cu greu, cu un castig foarte mic, nesperat de mic. depind de parteneri, care spre deosebire de mine sunt uriasi si care-si permit de cele mai multe ori sa nu aiba o relatie corecta cu mine si clientii mei. pe langa parteneri exista statul. care te executa fara nicio mila, cu taxe aberante. sa nu mai vorbim de contributii CAS. uriase pentru un sistem nefunctional, plin de scandaluri de malpraxis, de domni lazarescu....... contributii uriase, platite aiurea fiindca preferi sa platesti unui sistem privat ca sa fi tratat corespunzator.
am prieteni a caror afaceri mergeau inainte bine sau macar binisor. astazi sunt in pragul falimentului fiindca statul nu te pasuieste nici in timp de criza. degeaba arati ca ai platit ani de zile impozite uriase iar acum cand afacerea nu mai merge cum trebuie, cererea ta de pasuire sau ajutor nici macar nu e bagata in seama. 
pentru prietenii mei dedic statului aceasta melodie:
Parazitii - Vreau sa va doara (nou)
Asculta mai multe audio Muzica »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă