joi, 5 februarie 2009

UN MECI ASA CUM IL DORIM

U-CSU ! Un meci astepat de fanii celor doua echipe. Aproape de fiecare data acest meci a starnit scandaluri in randurile fanilor celor doua echipe, pigmentate cu balacareli, injurii si cateodata, mai grav, cu violenta. De multe ori, orbiti de « ura » incetam sa ne comportam civilizat.

Sambata seara la Cluj, fanii celor doua echipe se vor afla din nou fata in fata. Pana azi lucrurile nu au degenerat. Cateva mici « derapaje » verbale au fost « corectate » de moderatorii de pe Forum si GB, fapt care ne duce cu gandul ca vom avea un « duel » civilizat in tribune.

Impreuna cu Adela si Vasi, am decis sa « jucam » un meci. Un meci in care CASTIGATORUL nu este o echipa, nu este vreun jucator sau vreun conducator de club. ADEVARATUL CASTIGATOR este FANUL. Acea persoana care vine la meci ca sa se intalneasca cu prietenii, sa urmareasca un meci, sa-si sustina civilizat echipa favorita, iar la sfarsitul meciului sa-l salute pe CELALALT.

De aceea am ales ca in acest « meci » sa « joace » doi oameni care iubesc si inteleg baschetul, persoane a caror parere conteaza in randul fanilor celor doua echipe care respecta si sunt respectati de catre ceilalti.

Sa inceapa meciul !

U CLUJ  vs.  CSU SIBIU

 #1

p.s. : Tanti Carmen ar trebui sa citeasca articolele celor doi. Poate ar gandi inainte sa mai deschida gura !

Un comentariu:

  1. Tanti Carmen a luat-o razna... am vazut si eu declaratia ei si tot ce am inteles e ca dansa doreste sa vada bataie pe teren si in tribune, injuraturi,ect. Nici Dumitru Dragomir nu putea zice asa ceva :)). Sa vina la meci sambata la meci sa dea ea primul pumn :)) dak vrea publicitate.

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă