joi, 5 februarie 2009

Baschetul, ardelenii si mazemania

Motto: foaie verde si-o pastaie / mazemania n-are .....

Nu stiu zau cum mai gasesc timp sa scriu si aici. La cate functii mi s-au descoperit in ultimele doua zile ar trebui sa fiu foarte foarte ocupat. Din pacate pt el, imi fac timp cu placere pt blog. Ieri contribuiam la vreo doua site-uri, azi am ajuns membru in galeria CSU sau chiar presedinte (ca nu mi-e clar daca e vorba de mine sau de #1). Citam, sa ramana pt posteritate, ca nu se stie cum sterge iarasi de pe blog si e pacat sa nu vada lumea cat il duce mintea:
"cei ce ma ataca zilnic sau de 10 ori pe zi sunt membrii galeriei CSU, in frunte cu presedintele lor, membrii si in Asociatia Al 6-lea jucator"
si apoi "REPET ce am spus se refera la UNII membri ai galeriei CSU si la seful lor"
Stimabilule, nu prea te pricepi la sport, asa-i? De cand are o galerie presedinte? Trecem peste asta. Ramane faptul ca si informatia lui de azi, e la fel de eronata ca aia de ieri (si se mira ca-i sar toti in cap).

"Normal ca eu sunt cel vinovat nimeni altcineva, pentru ca m-am lasat angrenat in aceasta discutie cu cativa membrii ai Galeriei CSU Sibiu care dau dovada de lipsa de responsabilitate si discernamant. Mea culpa!" Iarasi biata galerie, saraca, il ataca pe Blaga si ea nu stie. Incheiere de fraza in in stil de mare comunist: "... care dau dovada de lipsa de responsabilitate si discernamant". Phiii, pacat ca s-au schimbat vremurile, lui Iliescu i-au trebuit peste 60 de ani sa ajunga la asemenea performante in manipularea limbii de lemn, dar dumneata, tovarase, la aprox 30 de ani de viata dai reale semne ca postul de secretar de partid ti s-ar fi potrivit ca o manusa. Adica daca fac caterinca de matale se numeste lipsa de discernamant, dar cand tu arunci cu rahat pe blogul proprietate personala se numeste "exprimare libera pt o societate mai buna".

"Cu genul acesta de oameni nu te pui ca stiti voi proverbul."
Care proverb? Cine n-are prostul satului sa-si cumpere?

"Ramane insa valabila afirmatia mea ca la Sibiu avem concretizata o alianta presa-baschet-politica (pentru a descrie liniile mari ale aliantei) si asta imi da de gandit. Aliantele de genul acesta devin periculoase intr-un oras mic cum e Sibiul."
Aici se pare ca s-a rupt siguranta si autorul ne dezvaluie intreaga putere de judecata si analiza de care este capabil. Asta a inteles el: alianta presa-baschet-politica. A uitat de amante, ca doar de la ele ne-am luat. N-am ce altceva sa comentez, abisurile mintii umane ma sperie. La unii ar trebui sa le dea statul pensia, vorba unui prieten.

"Oare fanii unei echipe pot fi violenti fizic cum sunt si in limbaj? Violenta acesta se trage din sport? Care sport? Eu inteleg altfel sportul…. Agresivitatea asta imi da de gandit. Poate ma trezesc batut pe strada pentru ca am criticat niste fani ai galeriei pentru limbajul folosit"
Sunt convins ca ai vrea sa ajungi victima, sa te dea la stirile de la ora 5 si sa te compatimeasca lumea, dar nu e cazul. Se pare ca matale cazi des pe ganduri, dupa cum se vede din citate, dar acest lucru nu prea te ajuta la nimic. Si cam ce sport faci, de zici ca-l intelegi? Ca-s curios care e sportul ala cu galerie cu presedinte.

Amuzanta mi se pare si situatia cu concusul sau - care e cel mai slab ziar sibian. Monitorul conduce detasat dar ce scrie impartialul domn Blaga: "Sibiu Standard are un IP doar in redactie dar are in spate galeria CSU Sibiu….:)" si "Am dat cateva mass-uri pe messenger la acest sondaj si deja incep sa apara efectele. Lupta e stransa si cred fara motiv." Eu de aici inteleg ca-si masluieste concursul singur. Dupa mass-urile lui au crescut voturile acordate Sibiu Standard. Cata satisfactie sa manipulezi concursul proprietate personala. Ala e facut sa vezi ce crede lumea sau sa creada lumea ce vrei tu? Cam asa a fost si la concursul foto, cand a dat mass-uri sa-i voteze lumea poza, a strans 11 voturi in 2 zile si apoi nu l-a mai votat nimeni. Cred ca si prietenii il voteaza din mila.

Oricum e interesant ca da lectii de comportament singurul blogger prins ca a incercat sa masluiasca un concurs: cel cu iphone-ul de la Sibiu Standard.

Inca o veste proasta, de final, pt domnul Blaga: din 27 de persoane care au votat in sondajul nostru, aproape 50% spun ca e "sarac cu duhul". Condoleantze. Il invitam sa mai dea un mass sa corecteze problema.

#3

Un comentariu:

 1. sa ne gandim ce-o mai ramas:
  -johannis-nu cred ca o sa fie vreo problema; gaseste ceva cu care sa ne asocieze - eventual se leaga ca 3# stie germana
  -anl-iar nu-i o problema, ca doar am un apartament de vanzare la anl-uri
  -galagia in piata mare-ma, io unu' cand beau nu prea cant. #3 ceva probleme?
  #1

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă