luni, 2 februarie 2009

Barfa: n-are un ou

"Blogurile nu sunt presa, nu se supun legilor presei, deci totul e permis!"

http://www.mazemania.ro/2009/01/25/amantele-sibiului/

Cand am citit treaba asta pe Mazemania.ro am strambat din nas. Oare chiar asa sa fie, sa poti sa spui orice chestie pe blog si sa nu se supuna legilor presei? Dar legilor bunului simt? Se pare ca acestea sunt ignorate de autorul citatului. Daca tot e permis sa arunci cu kkt la liber pe blog pot sa zic si eu "Mazemania n-are un coi".

#3

PS: n-am nici o legatura cu persoanele din subiectul original, m-a frapat doar enuntul de mai sus.

5 comentarii:

 1. chestia cu bunul simt e relativa. Ca dovada si tu ca si mine scrii aici la comentarii "fara injuraturi", doar ca tu mai injuri pe blogul tau/ Vezi cum e cu bunul simt? Iar postarea mea cu Amantele Sibiului e reala. Asta e adevarul nostru care il ascundem sub pres. Vor urma si alte episoade in acel serial.

  Oricum tu confunzi realitatea cu presa. Crezi ca presa face realitatea si nu invers. Dar in aceasta paradigma intra si internetul. Cand spun legile presei ma refer strict la Lege. Blogul nu e presa si asta vreau sa demonstrez si sibienilor mai incuiati la minte. :)

  Si chestia cu coiul. Asa o fi ca doar le-ai numarat a la Nastase, nu? :)

  RăspundețiȘtergere
 2. na, si de ce te-ai ofticat? postul e facut dupa perceptele tale - totul e permis. sau nu-ti asumi citatul?
  eu nu te-am injurat, am spus o barfa. si nici macar nu am scris numele tau, am exemplificat cu numele site-ului.
  chiar daca ar fi reala treaba cu amantele, nu e treaba ta, asta au invatat pana si politicienii, nu numai jurnalistii adevarati. critica faptele acelora, daca esti jurnalist de investigatii si ai doua coaie. de barfe si mizerii e plina lumea.
  #3

  RăspundețiȘtergere
 3. d-le mazemaniac, ridicol autointitulat “model pentru bloggeri si ziaristi”, in primul rand informatia d-tale ref la acele amante nu e sprijinita de dovezi clare care sa garanteze veridicitatea ei; pot fi niste simple supozitii sau zvonuri lansate din diverse motive; dumneata pledezi impotriva distorsionarii realitatii, dar, nebazandu-ti informatiile pe surse de incredere resp. dezvaluite, demonstrezi exact contrariul.

  RăspundețiȘtergere
 4. anonimule - tu esti amanat de care vorbeste mazemania?

  RăspundețiȘtergere
 5. ia te uita, un prim sustinator al mazemaniei isi face simtita umila-i prezenta...asa cum era de asteptat, acest personaj, in loc sa priceapa esenta comentariului la care face referire, pune o intrebare triviala care nici macar nu merita raspuns. sau poate ca, macinat fiind de invidie si frustrari cauzate de neputinta promovarii prin forte proprii, spera sa gaseasca aici solutia salvatoare. eh..ghinion, my friend, nu te pot ajuta, incearca in alta parte :)

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă