miercuri, 4 februarie 2009

Am fost demascat

Da, dragi prieteni, am fost demascat, adevarul a iesit in sfarsit la lumina. Am fost implicat in crearea site-urilor Sibiu Standard si Ora de Sibiu - cel putin conform surselor lui Mazemania care sunt probabil cei patru neuroni cu ajutorul carora isi misca degetul ca sa se scarpine in nas.

Declara el intr-un comentariu pe blogul nostru:
De ce nu spui ca si tu ai fost implicat in realizarea site-ului Ora de Sibiu si Sibiu Standard si deci esti partinitor?

Trecand peste faptul ca nu prea stie gramatica, ajungem la enuntul propriu-zis, care e total fals. N-am mutat nici macar un pixel din stanga in dreapta pe cele doua site-uri. Nichts, nothing, nada! Asta e, trebuia sa faca si el o dezvaluire incendiara, adevarul simplu e prea palid pt teoria conspiratiei. Eventual sunt partinitor pt ca am infinit mai mult respect pt cei care lucreaza la cele doua site-uri ca pt mazemania, dar na, chestie de gust.

Apoi incheie cu una tare: "oricum mersi de reclama, imi creste traficul de la o zi la alta!"
Sa ne gandim in context: mai intai declara ca blogul lui este cel mai citit si acum ne zice ca ii creste traficul de la o zi la alta. Aha, deci noi, astia mici si insignifianti, ii marim in mod semnificativ traficul. Nu-i bai, suntem generosi, ne face placere sa-i marim in acest mod traficul.

No binie mai "Romanian Expert" (ca asa scrie la el in CV, ca din 2006 pana in prezent este Romanian Expert) , mai e si maine o zi, tu mai posteaza acolo ca inca nu m-am plictisit de analizat fructele mintii tale si publicul inca cere (vezi sondajul).

#3

3 comentarii:

 1. Eu n-am vazut om sau oameni mai prosti ca cei care fac blogul asta. Serios. In primul rand tot spuneti de omul ala ca e slab, dar voi, bagatorilor in seama, carora vi se potriveste de minune denumirea, sunteti varza. Ala macar, acum m-am uitat, isi expune ideile lui, asa cum sunt ele, voi veniti sa i le preluati si criticati. De aia v-ati facut blog? Mai bine faceti ceva folositor ca sunteti penibili. Razvan

  RăspundețiȘtergere
 2. Penibil esti tu, mai Razvane, ca nu realizezi deosebirea dintre calomnii si idei demne de luat in considerare, asa cum nu realizezi nici caracterul satiric al acestui blog.

  RăspundețiȘtergere
 3. draga razvan,
  suntem profund impresionati de inteligenta de care dai dovada si de faptul ca te-ai coborat la nivelul nostru doar pentru a ne arata calea dreapta.
  din pacate te vom dezamagi la fel de profund.
  revenind la comentariul tau avem cateva precizari:
  1. nu suntem bagatori in seama. citeste si tu mai atent titlul blogului.
  2. blog ne-am facut si in ideea ca ne vom distra citind tot felul de comentarii "folositoare" de la "cetatenii indignati"
  3. indemnul tau de a fi folositori ne-a pus pe ganduri. astfel am hotarat sa publicam in curand articole despre amantele talmacene. crezi ca ar fi folositor?
  cu drag,
  #1

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă