vineri, 16 ianuarie 2009

leapsa cu gafe

va mai aduceti aminte de o gafa facuta de voi? hai sa initiez o leapsa. povestiti o gafa pe care ati facut-o. incep eu cu una facuta de mine si alta facuta de un fost coleg.

1. acum cativa ani, trebuia sa sun o clienta sa-i incasez o rata. o sun, nu raspunde. dupa vreo 2-3 ore sun si-mi raspunde:
- ciao, sunt teo, te-am sunat sa ne intalnim ca sa-ti platesti rata
ea cu o voce slaba, sfarsita:
- ciao teo, stii eu am nascut acum o ora. poti sa-l suni pe sotul meu sa va intalniti ca sa-ti plateasca el?
am crezut ca se crapa pamantul sub mine. frumos moment mi-am ales! :))

2. alta gafa asemanatoare facuta de un fost coleg:
trebuia sa faca o situatie a vanzarilor si nu primise toate raportarile de la sucursalele din tara. printre sucursalele codase si cea din galati. nervos, cauta in lista de telefoane, numarul de mobil al directoarei din galati si-o suna. telefonul inchis. gaseste pe lista si numarul de mobil personal al acesteia si suna. raspunde directoarea cu o voce terminata dar colegul meu nervos incepe sa urle:
- doamnaaaaaa, cat crezi ca mai astept raportarea dumneavoastraaaaa? vaaaa eeee dooorrr de-o penalizareeeeeee?
la care tipa ii raspunde si ea urland:
- luiiii maaattaaaa baaaai saaaa-i dai penalizare, ca io' s in travaliuuuuuuuu.............auuuuu.......si se inchide telefonul!
dupa o perioada discutand cu directoarea de la galati, aceasta mi-a spus ca de la nervii pe care i-a avut in urma telefonului , a nascut rapid si usor. i-a ajutat la ceva! :))

leapsa merge la: calin, brylu si icsu

4 comentarii:

dacă te ţine, încearcă