sâmbătă, 17 ianuarie 2009

black thunder

aseara butonam telecomanda in cautarea vreunui film sau emisiuni  care sa-mi umple timpul. pe italia 1 un film cu steven seagal. clasic, batai cat cuprinde, oamenii rai mor impuscati sau cu gatul rupt...... dau sa butonez sa schimb canalul cand........ceva imi sare in ochi. ce-a urmat? o distractie in toata regula, vreo 20 de minute, dupa care m-am plictisit si-am schimbat canalul. dar sa vedeti in ce consta distractia:
-scenariul filmului, unul clasic. niste piloti americani cad prizonieri in mainile talibanilor in afghanistan. us army trimite "baiatul" sa-i salveze. 
-masinile talibanilor, nu aveau numere de inmatriculare dar aveau pe parbrize....RO-vignete!
-in hala parasita in care erau tinuti prizonierii americani se puteau vedea pe pereti vechile afise cu protectia muncii si cu indemnuri la cresterea planului!
-in biroul talibanului sef, pe perete era o harta a romaniei iar pe mobilier se vedeau numerele de inventar scrise cu vopsea alba!
-in curtea bazei talibane erau niste autocisterne iar una dintre ele avea numar de inmatriculare de bucuresti
-pe un zid exterior al halei se vedea scris: punct p.s.i.
-in piateta din oraselul afghan, talibanii stateau in jurul unui foc si treceau din mana in mana o sticla! in spatele lor un munte de lazi goale printre care iesea in evidenta o lada goala de ursus!
abia astept sa gasesc filmul pe dvd! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă