luni, 1 decembrie 2008

prostia votului alb, marca parvulescu


via cotidianul.ro 
foto:cotidianul
scris de ioan t. morar

Nu ştiu dacă a făcut jocuri sau nu, dar Cristian Pîrvulescu a avut o idee proastă pe care a tot susţinut-o cu un entuziasm demn de idei geniale.
S-au adunat 110.000 de voturi albe la una dintre Camere şi vreo 90.000 la cealaltă. De unde vin voturile astea? De la cineva “scârbit” de Iliescu, Năstase, Voiculescu? Nu, nici vorbă, ci de la nişte deştepţi care nu au avut de unde să aleagă (am spus-o în altă parte, bine că au avut proştii de unde să aleagă!). 
De la tinerii activi, din clasa mijlocie, care au nevoie de o legislaţie încurajatoare şi de măsuri economice bune pentru veniturile lor. Ce au făcut voturile albe? Au apropiat PSD de victorie. E clar, nu mai trebuie să facem nici o demonstraţie.
Votul alb este ca într-un banc vechi şi vulgar din care nu voi spune decât poanta: participă, dar nu se bagă!

3 comentarii:

 1. Imi place mai mult IT Morar decat CTP dar uite totusi si o alta fatza a votului alb:
  http://www.gandul.info/puterea-gandului/vot-in-alb-cec-in-alb.html?4237;3584416

  ITM, dupa parerea mea, face greseala sa creada ca toti tinerii care au votat alb erau votanti de dreapta si ca doar stanga e corupta.

  #3

  RăspundețiȘtergere
 2. "Transfer concetăţenilor mei dreptul meu de a decide şi întăresc prin votul meu decizia lor, pe care o voi respecta şi mi-o voi asuma." asta spune CTP!
  Niciodata n-am sa-mi transfer acest drept, Caline! Pentru acest drept au murit oameni!
  Cat despre ITM el e mai subtil. Nu a afirmat ca toti tinerii sunt de dreapta. A lasat sa intelegem ca PSD nu e un partid de stanga. E o gluma proasta a ceea ce se vrea partid de stanga!

  RăspundețiȘtergere
 3. Fleoşc. Morar ne lasă să înţelegem că suntem cretini dacă avem orice altă opţiune în afară de pdl. Hai, treacă de la el, eventual şi pnl. În nicun caz psd. Deci aproape 5 milioane de votanţi din ţara asta îs cretini. Sigur, noi suntem superiori, ne batem joc de ăia care au alte opţiuni. Am scris şi eu de chestia asta pe blog. Opţiunile majorităţii trebuie respectate, că ne plac sau nu.

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă