luni, 1 decembrie 2008

pnl. vinovat!

am fost si voi ramane in sufletul meu un liberal. dar neinregimentat. pnl-ul a disparut de mult ca si partid din optiunile mele. schimbarile de macaz prea frecvente, agatarea de putere cu orice compromis, lipsa de fler politic, de propulsare a unor personaje jenante gen grupul de la iasi, bogdan olteanu sau morega. greseli imense facute in timpul guvernarii de genul votam in parlament ce respingem in guvern. 
dupa mine zilele pnl-ului sunt numarate. si-au sapat singuri groapa atunci cand au negociat alegerile cu psd-ul. au stat capra atunci cand hrebenciuc le desena harta colegiilor. pnl-istii au aplaudat sarguincios slujba de ingropaciune pe care le-a pregatit-o psd-istii! au ros la osul ala subtire aruncat de hrebenciuc, bucurosi ca sunt acceptati sub masa la care bombonel musca din halca!
singura sansa sa mai avem un partid de dreapta, ramane o alianta cu struto-camila pdl-ista! asta doar daca oamenii de dreapta din ambele partide o sa-si de-a seama ca trebuie eliminati profitorii din randurile lor! altfel bombonel, prostanacul si felix o sa se pise pe noi! 

edit: punem pariu ca vc tudor nu moare politic? de dosarele lui au nevoie hrebe si haita!

Un comentariu:

  1. care "dreapta"? uită-te la promisiunile pdl din campanie. anunţă-mă şi pe mine câmd găseşti vreuna de "dreapta".

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă