luni, 15 decembrie 2008

draga stolo

draga stolo,
acum 4 ani am crezut sincer in emotiile lui base. ma gandeam ca in sufletul fiecarui marinar, trecut prin furtuni si uragane, exista o particica de sensibilitate, care uneori iasa la iveala. condamnam jurnalistii care faceau mishto de plansul lui base. ce draku, nu poate omu' sa aiba sensibilitati?
azi dupa ce base ne-a zis ca e "putin trist" mi-am dat seama ce looser am fost! am muscat-o, ce mai!
draga stolo,
am crezut in pregatirea ta de economist si speram ca mica mea afacere sa prospere in timpul guvernarii tale, chiar in perioada de criza. am crezut in asta si-am dat votul partidului tau. ce bou am fost! mai bine o votam pe tusa' tamara, cotizam la negru si ma dadeam in chiushepte! alb!
draga stolo,
am crezut ca un cretin ca esti grav bolnav si m-am bucurat cand te-am vazut cu placa pe partie in predeal. m-am bucurat si cand te-am vazut in chiloti la mare cum dadeai din labe in apa. uite ma, ca se face bine! 
draga stolo,
acum stau ca prostu' si ma uit pe realitatea la boc. ma intreb: oare chiar asa de prost am fost?
draga stolo,
mi-am si raspuns: DA!
draga stolo,
du-te in p.....................................................................................................................................................................................................................................................

Un comentariu:

  1. eu v-am spus de la inceput. da asta este, trebuie sa va ardeti ca sa intelegeti frumosul spectacol pus in scena. ca bonus va spun ca din programul lor de guvernare dispare marirea cu 50% pt salariile profesorilor. era campanie, ce sa faca si ei, trebuiau sa spuna ceva. a si 16% la suta cam dispare. acum o sa avem 4 ani de inselari si ipocrizie. zilnic veti descoperi inca ceva ce ati crezut sau in care ati crezut si ati fost inselati.

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă