vineri, 7 noiembrie 2008

bell, majstrovich, major wingate

se umple campionatul asta de pseudojucatori. 
bell: adus la sibiu si anuntat de la bun inceput ca slab(ceva de genul: la banii astia, ce vroiati? am ales ce-am mai gasit!), chad(sandy bell cum era alintat) a vrut sa arate ca a fost etichetat gresit. el nu era un jucator slab. era super-slab! se zvonea de cateva zile bune ca e pe "teava". azi mi-a fost mila de el. a venit la sala sa vada meciul cu o plasuta din aia de-un leu, legata la gura, de zici ca i-au dat drumul de la casa de copii!
majstrovich: best of the best! bine macar ca l-au adus sapcarii. ca un bun roman ce sunt ma bucur enorm ca si capra vecinului e moarta! beiii, le-a dat "marele" tab o teapa la sapcari....... mamaaaa si ce tam-tam a fost cand i-a adus..... conferinte de presa, ce-a zis a.j.(cum il alintau), ce-a mai mancat a.j., ce part a tras a.j..................... saracu baiat paralel total. papagalul de cristescu n-a avut ce face si-a trebuit sa-l execute. comisionul din pacate nu a putut fi recuperat dar se stie ca inca nu a parasit clujul! :)
major wingate: noa' asta cred ca o sa-l detroneze pe a.j.! deocamdata e in probe la sapcari. asta a fost dat afara de echipa de pe ultimul loc din liga a doua franceza. se pare ca acolo atat de mult a "impresionat" incat frantujii au declarat ca "sa continuam cu un astfel de jucator insemna sa punem echipa in pericol"!!!!!!
deocamdata doar astia trei desi ar mai fi destui.  astept propuneri pentru un top al pseudojucatorilor. care joaca sau au jucat in romanica noastra. 
#1
p.s. sa ne aducem aminte de zach bate :))

2 comentarii:

  1. :) Ce muzica poponauta asculti...Noemi

    RăspundețiȘtergere
  2. depinde de unghi. dintr-un alt unghi cica irina loghin si timberland ar canta muzica poponauta

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă