luni, 27 octombrie 2008

oful meu

strada mea a fost in sfarsit asfaltata. maybach-ul meu nu se mai umple de praf in fata blocului fiindca pot sa-l tin in garaj. teoretic. practic......
ieri dupa amiaza ma intorc acasa si constat ca in fata garajului meu se "odihnea" un ford inscriptionat cu "floradi". fiind o ora de siesta, mi-a fost jena sa ma apuc de claxonat sau de sunat pe la toti vecinii. mi-am parcat masina regulamentar pe strada si i-am pus un bilet pe parbriz nesimtitului, atragandu-i atentia sa nu mai blocheze accesul. patru ore mai tarziu nesimtitul pleaca aruncand pe jos biletul. era probabil foarte greu sa-l arunce la un cos de gunoi(e drept ca nu sunt in zona!).
in seara asta constat ca in fata garajului era parcat un golf. stiam ca apartine unei vecine. sun la usa ei, cer scuze pentru deranj si o rog sa mute masina dupa care ii multumesc. mi-a trantit un "cu placere" de zici ca trebuia s-o pup in cur ca binevoieste sa-si mute masina.
nu stiu cum sa procedez:
1. sa le dau o m**e?
2. sa le gauresc cauciucurile?
3. sa arunc cu vopsea pe masina?
astept o parere
#1
last edit: azi de dimineata in fata garajului un opel. mai mergi la birou daca poti! am inceput sa urlu ca un descreierat: oooopeeeeluuuuu si intr-un tarziu apare unu care incearca sa se scuze: "doar doua minute.....". doar doua minute STF!!!!!!!!!!!!!!!!

Un comentariu:

  1. se numeste decaptol, sau ceva de genul asta. oricum, nu conteaza numele, ca am io o sticla intreaga. sa-ti spun ca am folosit lichidul ca sa dau jos vopseaua de pe usi? stii cum functioneaza? torni, stai 10 minute, incepe sa faca spume dupa care vopseaua cade de la sine

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă