vineri, 3 octombrie 2008

duma nasoala

acum doua zile, mazemaniacul se facea ca nu intelege ce e "duma". 
ca in dex apare cu totul altceva, ca sibienii raman perplecsi citind titlul articolului....... mi-e greu sa cred ca mazemaniacul nu a inteles(vezi comentariul meu) cum e "sa dai o duma".
azi, mazemaniacul foloseste intr-un comentariu formularea "au dat-o nasol". 
stiuuuu, nasol apare in dex, dar daca tot ne exprimam in argou atunci hai sa nu facem pe academicienii! nu de alta dar pare o DUMA NASOALA!
#1

nu stiu de ce, dar pare o "smangleala" de la bagatori! :)
alt p.s.: nu apare in dex! :)

2 comentarii:

 1. Mersi de publicitate! :)

  In ce priveste "duma"...degeaba luati apararea celor de la Sibiu Standard ca au dat-o nasol (sic!). Si Mazemania nu e ziar ca Sibiu Standard...e un blog personal unde se poate scrie academic ori ba.... La ziar insa nu prea merge! Comentariile mele pe alte bloguri pot fi de toate felurile si pot include multe cuvinte existente ori ba! (sic!)

  Iar aia cu "smangleala" m-a amuzat si mai tare....:)

  Acum sincer, cat v-ati chinuit pana sa gasiti ceva sa dati replica pe blogul asta....bagatorilor de seama? :) Eu unul mersi mult de sustinere si publicitate! Si astept sa ma corectati cat mai des!

  RăspundețiȘtergere
 2. "..Acum sincer, cat v-ati chinuit pana sa gasiti ceva sa dati replica pe blogul asta....bagatorilor de seama?.."
  ce sa-i faci! sudorii si lacatusii sunt la standard, asa ca noi cap-istii suntem pe bagatori. academicienii sunt prin gusterita. nu se amesteca cu nasoii. chestie de gust.
  #1

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă