joi, 4 septembrie 2008

parcarile adelei

de cand adela a pus tunurile pe aia ce parcheaza ca nesimtitii, am inceput sa fiu foarte atent unde parchez. nu stii de unde apare adela si ma "pozeaza"! si cu ea nu cazi la pace - cu astia de la politia comunitara mai ajungi la o intelegere. mai parcam si eu in stilul "nesimtitilor" dar o faceam doar din cauza ca nu gaseam un loc liber de parcare in apropiere. acum nu ca ma scot, dar problema parcarilor e reala in sibiu.
oricum, campania adelei isi face efectul. cel putin la mine. la voi?
#1
p.s. sper sa nu o apuce pe adela vreo campanie anti-fumatori!

5 comentarii:

 1. daca toata lumea ar cunoaste-o pe adela am avea un oras fara masini parcate aiurea, seminte pe jos si hartii fluturand la fiecare pala de vant. pacat ca n-o cunoaste toata lumea. ca i-ar sti de frica, cum ii stim si noi... :))

  RăspundețiȘtergere
 2. eu nu cred ca avem o problema a parcarilor in sibiu. chiar deloc. la noi sunt mult mai multe locuri de parcare decat in alte orase, la preturi mici. problema este a nesimtitilor carora le e lene sa-si parcheze masina la cativa metri mai multi departare de locul unde vor sa ajunga

  RăspundețiȘtergere
 3. @lucian: da, fata de alte orase exista locuri de parcare mai multe si mai ieftine. dar este inadmisibil sa vrei sa-ti cumperi tichet de parcare, sa constati ca automatul nu merge, sa umbli disperat sa cauti tichet......timp pierdut inseamna bani pierduti. este inadmisbil ca principalele sedii ale autoritatilor sa nu aiba spatii de parcare suficiente, sa fi nevoit sa parchezi la distante maricele...problema nu e ca lasi masina mai departe-problema e ca pentru un act esti nevoit sa alergi la doua-trei institutii, care au intre ele o distanta apreciabila, trebuie sa te incadrezi intr-un anumit orar sa poti rezolva soarta actului respectiv si astfel pentru obtinerea actului respectiv faci km intregi, ore intregi pierdute. 90% din timpul pierdut si din km facuti se datoreaza "alergarii" si gasirii unui loc de parcare.
  #1

  RăspundețiȘtergere
 4. Păi du-te cu Tursibul şi nu mai ai această problemă :D

  De câte ori am fost cu maşina într-un mare oraş european, am fost avertizaţi să nu ne treacă prin cap să intrăm în centru cu ea, că e infernal. Nu găseşti loc de parcare şi te mişti foarte încet. Aşa e la Barcelona, la Budapesta, la Bruxelles, în Monte Carlo (unde am făcut această greşeală şi am pierdut jumătate de zi aiurea, apoi am plătit 30 de euro pentru 2 ore de parcare)... Nu zic că nu este o problemă cu locurile de parcare, dar este o problemă şi cu numărul mare de maşini şi cu incomensurabila noastră comoditate. Parcă ne-am fi născut toţi gata motorizaţi.

  Şi faptul că vă e frică de mine e un compliment :D Nu în sine, dar efectele lui sunt mi nu na te :D

  PS: de fapt, sunt foarte de gaşcă şi ştiu cel puţin un banc foarte bun. Vi-l zic după ce verific cum aţi parcat :P

  RăspundețiȘtergere
 5. doamnaaaaa, cu Tursibul sa meri dumneata!!! :) ai si de la cine invata sa manevrezi INSTINCTORUL!!! :))
  lasand gluma la o parte sincer n-am sa renunt la deplasarea cu masinuta proprie. cu ea imi castig traiul! o sa fiu mai atent si-o sa parchez unde trebuie! :) chit ca printre dinti o sa bolborosesc ceva! :))
  #1

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă