vineri, 19 septembrie 2008

Everybody loves Dragos

Daca nu zicea nambar 1 ca e atacat DP nu aflam niciodata, pentru ca nu citesc Dacii Liberi. Acu' n-o fi Dragos cel mai bun ziarist din lume, dar macar isi da interesul. Ca-l mai luam noi la suturi si misto-uri pentru greselile din articole e una, cu totul alta e sa-l faci in toate felurile intr-un ziar (ma rog, tiparitura). Imi place in mod special curajul autorului, care-si asuma barbateste textul si semneaza articolul (yeah, NOT). In iepoca de aur precis devenea (daca n-o fi fost) un informator de frunte al Securitatii, ramura "anonime si venin". Imi doresc sa-si puna si el (autorul) poza langa articol sa radem si noi de chelia/sanii mici/picioarele x-ate/parul de pe burta dumnealui/dumneaei. Ca dupa cate frustrari are precis nu e omul perfect. Nici macar umor n-are, sa zici ca e o intepatura intre confrati, e un limbaj de cartier caruia nu-i pot raspunde decat cu: bah, jos labele de pe Popescu, numai noi ne luam de el, capisci?

Inca o chestie. Intreaba dl. Calin Blaga pe blogul lui DP: "De ce nu dai replica si blogului "bagatori de seama" care se ia mereu de greselile tale din presa? Exprima liber ceea ce gandesti si despre ei asa cum ai facut-o si aici. Mai bine asa decat reactia de la Consiliul Local (care am auzit-o si eu!)" Gee, asta miroase a instigare si a uciderii caprei vecinului. Si daca tot am copiat textul, sa-l bagam in seama:
1. blogul nu se ia de nimeni, eventual autorii lui;
2. "(care am auzit-o si eu)" ?? pai ce fel de exprimare a la Marean Vanghelie mai e si asta? :))

Cu simpatie (mai putin pt dacii aia cu neuronii zburdand liberi),
#3 (Calin - alt Calin)

PS. N-am bagat de seama titlul articolului "Replica unui mare actor: amice, esti idiot!" Zau? Mare actor Caragiale asta!

3 comentarii:

 1. Nu chiar everybody şi nu chiar loves Dragoş :)) , dar maniera în care se atacă în publicaţia respectivă, al cărui nume mai bine nu-l dădeai, că nu-şi merită reclama (am eu o bănuială că blogul vostru are mai mulţi cititori decât ei), este... am vrut să zic nedemnă, dar aşa-i că nu se potriveşte în context?

  În afară de faptul că autorul nu se semnează, deci cam până aici cu asumarea responsabilităţii, site-ul nu are nici opţiune de comentarii, deci până aici şi cu libera exprimare şi dreptul la replică.

  Eh, revin. Nu merită atenţia...

  RăspundețiȘtergere
 2. vezi adelo, dracii nu-s asa negrii cum par. il mai luam noi pe depe in basca de te mai superi pe noi, dar nu sarim calul. cum o fi el macar isi face meseria. o comite cam des dar am apreciat ca nu a reactionat negativ. oricum atacul lui tomozei e de cacat. ca si fituica lui
  #1

  RăspundețiȘtergere
 3. ce am auzit, am auzit. Nici DP,nici DT nu sunt ingeri...

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă