miercuri, 14 mai 2008

Senzational! Tribuna a descoperit calatoria in trecut

..si noua nu ne zice. In schimb ne trimite in ziarul de luni sa admiram o expozitie care s-a incheiat duminica anterioara.

Asta e de la bunica mea, revoltata pe jurnalistii de astazi. Am citit si eu articolul si ii dau drepate:
Oana Timar (nume mult mai sexy decat Ramona Gaina) scrie un articol in Tribuna de luni pe care il incheie cu expresia (citat aproximativ) "expozitia poate fi vizitatat pana duminica seara". Eh si asa s-au dus ieri mama si bunica mea in Piata Mica sa cumpere flori de la expozitia cu vanzare laudata mai sus. Acolo, stupoare. Totul curat, linistit, nici urma de flori pt ca expozitia avusese loc saptamana trecuta, iar jurnalistii prompti au aflat la spartul targului. Probabil de aceea nici nu mai pot gasi articolul pe net.
Am dubii ca e vina Oanei, dar pe ea cade magareatza.

Lovitura de pedeapsa: Sa ne explice ce-o sa urmeze in programul Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007 in luna aprilie.

#3

2 comentarii:

 1. solutie: avand in vedere ca mama si bunica au un fiu respectiv nepot cu indemanari calculatoristice propun sa le instaleze un sistem de monitorizare video al urbei legat la laptopurile din casa. asa pot vedea live daca respectivele expozitii exista sau nu.
  partea proasta: atunci cand fiul respectiv nepotul scoate berea din frigider o sa auda o voce:"ia cu paine caline, sa nu ti se aplece, mama"
  #1

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna!

  La ani distanta, imi cer scuze pentru situatia si neplacerile create de articolul de care spui. Textul a fost scris la timp, dar a tot fost amanat si publicat prea tarziu. Acum ca am iesit din presa, pot sa zambesc detasat amintindu-mi de acele vremuri si de evenimentele frumoase de la Sibiu. Sper ca bunica mai citeste si acum Tribuna :)

  Numai bine,
  Oana Timar

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă